Tulen hulluksi tämän koneen kanssa  3_8_14.gif yli 2h tapeltiin Matin kanssa ftp-ohjelmien kanssa. Joka kerta oli sama juttu. Kone ei tuntenut Mtv3-palvelinta. En tiedä johtuuko tuo siitä, että kotisivutila loppuu 10. tammikuuta vai mistä?. Yrtitettiin frontpagen kautta ja erillisen ftp-ohjelman kautta aina sama juttu... Ei toimi niin ei toimi!. Nyt päätin, että en tee enää yhtään mitään koko sivuille ennen uudelle palvelimelle siirtymistä. Pikkuisen harmittaa kun kävijälaskurista näkee, että koko ajan siellä käy väkeä eikä pysty millään infoamaan: argh!.

Tänä iltana ei tullut tehtyä mitään erikoista koirien kanssa. Harmittaa sekin, että aika meni ihan kankkulan kaivoon. Anoppilassa käytiin koirien kanssa kyläilemässä. Duo ja Lucas oli ihan onnessaan kun pääsivät kyläilemään, voitte arvata minne juoksivat ensimmäisenä. No keittiöön tietysti ja jääkaapille!. Keittiössä ei ollut ketään niin piti juosta olohuoneeseen  tyylillä: hei me tultiin nyt ja meillä on nälkä!. Duo ja Lucas jaksoivat hössöttää keittiön ja olohuoneen väliä sillä välin Bella-pupu luimuili jalkojen juuressa. Tässä näkee parhaiten Bellan ja Duon eron. Bella loimuilee tutussakin paikassa jossa ollaan lähes 4 vuotta käyty monta kertaa viikossa. Duo ja Lucas ovat kuin kotonaan (vähän liiankin hyvin...) Kun piti lähteä kotiin niin Lucas tuli ulos pisulle ja juoksi takaisin sisälle. Lucas sai luvan jäädä "hoitoon" joten jätin pojan sinne hoivattavaksi...

Muutaman tunnin kuluttua menin hakemaan poikaa takaisin kotiin. Lucas oli ollut kuin kotonaan. Oli kuulma ollut kivaa: poikaa oltiin pidetty sylissä (Lucas ei viihdy kenenkään muun sylissä kuin anopin) oli saanut herkkuja yms... Mikäs tuollaisessa paikassa ollessa jakamaton huomio eikä ollut edes tytöt kiusaamassa. Ihmeen hyvin Lucas lähti  nyt kotiin. Käveli jopa edellä farkun taakse odottamaan kyytiin pääsyä. Taita se pieni mies kuitenkin arvostaa omaakin kotia. Kaikista onnellisin hetki oli vasta edessä kun päästiin kotiin: tyttöjen näkeminen 36_3_8.gif Voi sitä molemman puolista iloa!. Lauma oli jälleen kasassa.

Nyt vielä pienelle iltakävelyllä ennen nukkumaan menoa.