Ensimmäinen työpäivä on takana. Enpä ole taas ollut pitkään aikaan näin väsynyt. Pääsin töistä niin oli pakko mennä "pienille" päivätirsoille. Koirat olivat juuri olleet "koiratolpan" kanssa lenkillä joten jäivät keittiöön ja apukeittiöön kuivumaan. Pientä vastalausetta kuului portin takaa kun eivät päässeet viereen lepäämään.

Tunnin silmien lepuuttamisen jälkeen sain kammettua itseni juoksulenkille tyttöjen kanssa. "Koiratolppa" osti viime keväänä meille viralliset canicross vermeet ja ne ovat kyllä olleet ahkerassa käytössä. Tuossa lajissa olisi myöskin todella kiva kisata, mutta ei oikein tuppaa aika riittämään kaikkeen. Tytöt olivat aivan innoissaan kun näkivät mitkä vermeet kaivoin esille: jee me päästään juoksemaan!. Ensin käveltiin lämmittelylenkki ja sitten lähdettiin juoksemaan. Sykemittari oli ohjelmoinut tämän päivän lenkiksi (lyhyt lenkki) 30min ja 300kcal. Tytöt juoksivat todella reippaasti ja nätisti. Duo on myöskin ymmärtänyt sen, että kun on valjaat ja vyö niin silloin saa vetää. Duo vetikin taas aikamoista vauhtia. Oli pakko välillä hieman toppuutella neitiä, ei meinannut meinaan omat jalat pysyä ollenkaan perässä 18_3_110.gif

Taidettiin osua yleiseen koiran ulkoiluaikaan sillä vastaan tuli 5 koiraa. Yhtä asiaa en ymmärrä... En sano tätä sillä, että omat koirat olisivat aina "puhtaita pulmusia", mutta näistä 5 koirasta 3 räyhäsi meille ja kaikki 5 käyttäytyivät "räyhäävästi". Joukossa oli isoja sekä pieniä koiria. Pahimmat tapaukset on niitä fleksi ihmisiä... Koira/koirat ovat 8m fleksissä ja sinkoilevat siinä suuntaan ja toiseen sekä räyhäävät. Siinä vaiheessa miettii, että mitäköhän kautta nuokin pystyy ohittamaan. Eikä tuo räyhääminen sinäänsä minua niin kauheasti haitaa eniten haittaa se, että siellä hihnan toisessa päässä tuohon ei puututa mitenkään.
 
Juoksulenkille olin taas vaihteeksi pukenut aivan liikaa vaatetta. Tuulipuku, juoksu hikipuku sekä pitkähihainen paita. Tuo ylimäätäinen  pitkähihainen paita oli kyllä aivan liikaa. Hiki tuli jo heti alkuvaiheessa. Tyttöjen kanssa juostiin lähes 45 minuuttia ja kaloreitakin kului ihan mukavasti 524kcal. Voi sitten joulunpyhinä syödä ihan rauhassa. Sykerajat olivat taas aivan omaa luokkaansa... 174-199 (min-max) eli ihan kävelylenkillä ei oltu... Tosin meikäläisen pumppu on muutenkin hieman omituinen. Kerran kysyin eräältä personal treineriltä noista sykerajoista. Normaalit sykerajat on siinä 140-160. Meikäläisen keskisyke lenkillä on siinä 180 luokkaa ja maksimi saattaa olla yli 2004_13_14.gifNoissa lukemissa pystyn ihan hyvin puhumaan yms. Pesonal treiner vähän aikaa pudisteli päätään ja sanoi sitten, että minulla on vain hyvä hapenotto kyky. Tosin muutamalle muulle kuntoilijalle kun olen puhunut noista rajoista ovat he olleet aivan kauhuissaan. No vielä ainakin pumppu on ihan kunnossa... Juoksun lopuksi kävelimme vielä tyttöjen kanssa jäähdyttelylenkin.
 
Ai niin ehkä Duolla on toivoa sen juoksun suhteen. Maanantain treenissä poika koirat olivat hieman sekaisin Duosta. Sellaisetkin jotka eivät yleensä tytöistä edes välitä olivat nenä pitkällä haistelemassa neitiä. Kaippa se juoksu on sieltä tuloillaan, joskus?.
 
Nyt saunaan ja koirille ruokaa...