304549.jpg
Voi vitsi mikä viikonloppu... Tällä hetkellä en pysty päivittämään kotisivujani sillä on pieniä ongelmia ftp:n kanssa. Toivottovasti ongelmat ratkeavat ja saisin jälleen sivut toimimaan. Tosin olen kyllä pitkään suunnitellut blogin luomista joka korvaisi samalla päiväkirjan. Tosin ajattelin tämän vasta toteuttaa ensi vuoden alusta. No nyt on testit käytössä :)

Ftp-ongelma ei ole ainut ongelma tällä hetkellä... Mtv3 lopettaa vapaan kotisivutilan joten joudun myös lähiviikkojen aikana siirtämään kotisivut uuteen osoitteeseen. Samalla tilasin myös Elisalta laajakaistan 1M ja sen kautta saan puoli megaa vapaata kotisivutilaa, Tosin Laajakaista tulee vasta viikolla 3. Ystävällinen mies kyllä sanoi, että voin luoda oman domainin jo aikaisemmin ja siirtää sivut jo aikaisemmin uuteen osoitteeseen. Saa nähdä miten käy. Tammikuun 10. päivä loppuu tila mtv3-palvelimelta. Tässä kohtaa voinkin kiittää erityis atk-tukipalvelua: Itu :)

Niin muuten se aika rientää... Sunnuntaina "pikkuinen" Duo täytti 4-vuotta :o Aivan hirveätä... Haluankin sanoa onnittelut tätä kautta kaikille siasaruksille: Neri, Netta, Sannikka, Zera, Rondo ja Into!. Kiitos myös Tarjalle ja Timolle tästä mahtavasta pakkauksesta!. Duo on todellakin elämäni koira <3 Tosin välillä kyllä tuntuu, ettei tuo neiti voi olla 4-vuotias. Käytös vaikuttaa lähinnä 6kk tasoiselta (aina välillä...)

Tänään päästään ekaa kertaa treenaan uuteen maneesiin!. Tosi jännää :) Kirjoitan treeneistä sitten tänne huomenna paremmin.

Niin ja niille joita kiinnostaa se Duon juoksu... Ei näy eikä kuulu :o)