Tänään olin mielestäni aika tehokas. Aamulla järjestelin hieman työpöytääni ja päivällä lähdettiin Bella & Duon kanssa canicrossaamaan. Juoksu seurakseni sain tyttöjen lisäksi Matin. Menimme vaihtelun vuoksi Paavolaan juoksemaan. Tytöt olivat jälleen innoissaan kun näkivät lenkkivermeet. Ensin käveltiin lämmittelylenkki noin 20 minuuttia jonka jälkeen lähdimme juoksemaan.

Syke oli tällä kertaa aavistuksen rauhallisempi, keskisyke oli 179 ja max 189. Tahti oli heti paljon tasaisempaa kun oli juttuseuraa. Hieman yli tunti juostiin (n. 65min). Kaloreita paloi ihan mukavasti 849 kcal. Voi taas rauhassa mässäillä huomenna. Voin vaan todeta, että tuo hikipuku on aivan loistava keksintö, aplodit sille viisaalle joka tuollaisen on keksinyt!. Ei edes huomaa hikoilevansa. Tytöt joksaivat taas lenkin todella hyvin. Tosin monet ihmiset oletettavasti piti meitä aavistuksen hulluina sillä keräsimme aika paljon pitkiä katseita. Taisimme olla taas oikea näky (tapamme mukaan...)
4_1_100.gif

Lenkin jälkeen pesin ja föönasin Lucaksen juhlakuntoon. Nyt poika on taas upean näköinen silkkiturkki... Kävin myös kaupassa ostamassa viimeiset joululahjat. Niissä riittikin sitten pähkäilemistä...