Eilen illalla käytiin nopeasti "katoksessa" en taas muistanutkaan kuinka pieni ja hämärä paikka se on... Me ei oikeastaan treenattu mitään erikoista, pari pätkää olin piirrellyt Matkatoverien agi-blogista jotka sitten harjoiteltiin. Lähinnä vaikeita keppikulmia sekä esteiden ohi vientejä. "Radat" oli lyhyitä max 5 estettä, pidempiä sinne ei olisi edes saanut. Kontakteista otin puomin ja keinun pari kertaa. Aa oli niin pahassa paikassa ettei sitä pystynyt ottamaan. Välillä oikein naurattaa tämä oma käytös: koirat osaavat hyvin, mutta itseni vuoksi on pakko päästä toisen kerran treenaamaan varsinkin jos kisat on viikonloppuna.

Tänään käytiin päivällä lenkkeilemässä Hunnarilla Naapurikadun colliepoikien: Ricon ja Nickyn kanssa. Alkulenkki oli aika vauhdikas, Duo & Bella sekä Lucas olivat jälleen onnensa kukkuloilla kun näkivät minne he olivat päässeet. Kamala meteli alkoi jo kilometri ennen laskettelumäkeä. Duo katseli ikkunasta, Lucas vinkui kuin hiiri ja raapi takaluukun kalvoja ja Bella juoksi ympyrää takaluukussa... Totesinkin Johannalle, että on varmaan verenpaineen kannalta parasta jättää koirat autoon ja lähetä yksinään lenkille 4_12_6.gif  Toki otin koirat mukaan lenkille, pahemmat höyryt pääsivät ulos noin 10 minuutissa (juoksentelua pää viidentenä jalkana) sen jälkeen meno rauhoittui. On kyllä todella hienoa miten 3 urosta ja 2 narttua tulevat mainiosti keskenään toimeen ilmaan mitään ongelmia. Aika kului rupatellessa todella nopeasti, tunti käveltiin metsässä sekä lopuksi vielä Mäkilammen jäällä. Onneksi jää kesti sillä meikäläinen on onneton uimari... Kiitos Johannalle ja pojille seurasta, otetaan taas uusiksi! 29_1_1.gif

Lenkin jälkeen menin koirien kanssa Matille skannailemaan Bellan vauvakuvia hetkeksi. Sain kuvat skanattua ja toivottavasti saan ne myös nettiin viikonlopun/alkuviikon aikana. Alkuillasta lähdettiin Matin kanssa 36_7_16.gifpururadalle. Tällä kertaa hiihto tuntui huomattavasti kevyemmältä ja helpommalta. Ehkäpä alan kehittymään tässä lajissa pikku hiljaa. Hieman yli tunti hiihdeltiin ja hiki virtasi, keskisyke oli 154 ja max 181. Kaloreitakin kului ihan mukavasti lähes 600. Lenkin jälkeen oikeata polvea alkoi kolottamaan ja särkemään. Toivottavasti menee ohi päivässä sillä sunnuntaina pitäisi pystyä juoksemaan ja kovaa.

Illalla vielä pesin ja föönasin Lucaksen. Operaation jälkeen on kyllä aina ihanaa haistella pojan turkkia ja silittää pientä silkkiturkkia.