Eilen illalla käveltiin koirien kanssa katsomaan Matin peliä jäähallille. Jäähallilla oli paljon väkeä ja meteliä. Löysimme tilaa katsomon yläpäädystä johon parkkeerasimme katsomaan peliä. Koirat käyttäytyivät jälleen mallikelpoisesti. Duo seurasi silmäkovana peliä (istuskellen): selvä lätkäfani 4_1_100.gif Lucasta ei paljoa miesten pelaaminen kiinnostunut, poika lähinnä makoili käytävällä ja seuraili ohikulkevia ihmisiä ja yritti kovin saada huomion itseensä... Eipä tainnut pojan saparo olla kertaakaan heilumatta kun joku käveli ohi ja sattui edes vilkaisemaan pientä miestä. Bella oli hieman poloinen, Bellaa ahdisti selvästi kova meteli ja kiekon aiheuttamat pamaukset. Bella ei kuitenkaan menettänyt toimintakykyään vaan seisoi paikallaan ja hieman tärisi. Duo ja Lucas sen sijaan eivät paukkeeseen paljoa korvaa letkauttaneet kaikki muu kiinnosti niin paljon enemmän. Peliä seurasimme lähes tunnin ja kävelimme kovassa lumisateessa takaisin kotiin.

Eilen sain inspiraation: aloin tekemään uusia gallerioita. Muutamia uusia gallerioita olen vuorokauden kuluessa saanut luotua. Yöllä valvoin kahteen asti kun en millään malltanut lopettaa sivujen päivittämistä. Duon ja Bellan galleriat (+Jasun) ovat vielä aivan kesken. Tilannetta ei auta yhtään se, että Matti unohti ottaa Bellan ja Duon kuvat mukaan Porista joten en pysty vauvakuvia skannaamaan viikonloppuna. Toivottavasti ensi viikonloppuna edes Duon oma galleria näkisi päivän valon.

Aamupäivällä pakkasin tytöt ja suuntasimme auton kohti Nummelaa ja Kipalaa. Löysin lopulta perille. Pieni mutka sattui matkan varrelle kun lähdin vahingossa (ajatuksissani) kohti Hyvinkäätä vaikka piti Lohjan suuntaan suunnistaa... Tietysti ajoin vielä Kipan risteyksen ohi ja meinasin vielä joutua motarillekkin... Vaikeuksien kautta voittoon ja pääsin kuin pääsinkin perille 29_1_9.gif

Kipa sieltä suuntasikin vastaan kun pähkäilin mistä ovesta kuuluu mennä sisälle. Tietysti minun oli pakko päästä katsomaan koiruuksia. Sisällä kohtasi vastaanotto komitea: Muru tuli heti ovella vastaan, hieman ääneen äimistelin leon suurta kokoa 4_6_103.gif Olinhan minä aikaisemminkin leonberejä nähnyt, mutta en todellakaan muistanut että ne on noin suuria!. Muru oli niin ihanan leppoisa ja pehmeä... Jaloissa sitten pyöri muutama länderikin. Ihan heti siinä vilinässä en tunnistanut kuka on kuka, mutta kun pääsin keittiöön jopa tunnistin kaikki koiruudet. Viiviä ja Celloa en ollut ikinä aikaisemmin nähnyt. Molemmat olivat oikein mukavia koiruuksia 4_1_6.gif ja unohtamatta tietenkään Aasaa ja Arskaa jotka kilpailivat eniten huomiostani. Näin minä ne ihanat marsutkin, vaikuttivat oikein kesyiltä kavereilta ja söpöjä!.

Aikamme turistiin Kipan kanssa keittiössä kun suuntasimme ulos hakemaan tyttöjä autosta ja kävelimme "mökille". Duo ja Bella vieraskoreina pissivät heti omat jälkensä pihamaalle. Taisi Kipan koiruudet ihmetellä outoja hajuja illemmalla?. Mökillä sitten juotiin sumpit ja syötiin hyvää kuivakakkua. Kaikenlaista tuli puhuttua: kuulumisia ja koirien hoidosta yms. Aika kului siivillä, lähes 4 tuntia taidettiin höpistä!?. Kipa tutkiskeli meikäläisen naamaa ja antoi näytteitä kuivaan ongelmanahkaani. Sain myös hyviä vinkkejä Duon ruokavalioon, pitäisi hieman saada Duon luiden ympärille muutakin kuin lihasta... Samalla pohdittiin myös Bellan aivotuksia. Koko tämän ajan tytöt nukkuivat rottinkisohvalla tyytyväisinä, likat varmaankin ajattelivat että antaa noiden nyt puhua ihan rauhassa... Oli kyllä oikein mukava päivä ja oli kiva käydä kyläilemässä Kipalassa. Kiitos paljon Kipa tämän päiväisestä!. Olen taas monta asiaa viisaampi 4_1_5.gif