Eilen (torstaina) saavuin viikonlopun viettoon Forssaan. Kotiin paluu oli koirien mielestä yhtä juhlaa: Bella irvisteli (hymyili) koko kalustollaan ja Duo leikki pomppupalloa sekä Lucas sai omia leijona hepuleitaan. Ei noita otuksia voi muuta kuin nauraa. Illalla katseltiin koirien kanssa takkahuoneessa Idolsia tai Duo ja Lucas katselivat. Bella piileskeli jossain olohuoneessa. Hieman ihmettelin moista käytöstä, mutta siihen löytyi jälleen syy...Illalla menin nukkumaan ja heitin pitkäkseni jotain oudon kosteata tuntui olevan peiton jalkopäässä... Niimpä niin, voitte varmaan arvata mitä siellä oli: pissat tietenkin. Bella oli pissinyt aika isot lirut päiväpeitteelle jonka läpi pisut olivat menneet täkkiin. Onneksi patja oli tällä kertaa kuivana. Ei muuta kuin äkkiä ylös ja etsimään uutta peittoa ja vuodevaatteet vaihtoon *huokaisee*

Perjantaina päivällä suunnattiin "koiratolpan" kanssa Hunnarin metsiin lenkkeilemään. Mittari näytti mukavat -20 astetta pakkasta. Koirat olivat tapansa mukaan aivan kahjoina kun pääsivät vapaana juoksentelemaan pitkin mäkiä. Tunti käveltiin metsässä ennen kuin saimme tolpan kanssa tarpeeksi kylmyydestä. Tytöt ja Lucas tarkenivat hyvin lenkin sillä koiruudet oli puettu jälleen haalareihin. Duo nosteli hieman alkuvaiheessa tassujaan, se ei ollut mikään ihme sillä neiti söi kiitettävän määrän lunta. Ei mikään ihme jos tulee kylmä. Milläköhän tuon selittäisi itse koiruudelle?.

Tänään valmistuivat tyttöjen uudet talvitakit 4_1_107.gif Nämä ovat öö seitsemännet käytössä olevat takit... Lucaksen takki valmistuu viikonlopun aikana. Meikäläinen on hieman koukussa noihin takkeihin ja hihnoihin. Kaiken lisäksi jokaisella täytyy olla samanlainen/samantyyppien hihna/takki eli kaikkia aina se kolme kappaletta... Olenkin nauranut, että meillä on koiruuksilla enemmän takkeja kuin monella ihmisellä!. Laitan kuvia uusista takeista kunnes pienen miehenkin takki on valmistunut.