Tänään käytiin Duon kanssa pitkästä aikaan ihan kahdestaan lenkillä. Käytiin juoksemassa puolen tunnin lenkki. Enempää en viitsinyt juosta sillä Anu tuli vielä illalla hieromaan tyttöjä. Syke pyöri 170 hujakoilla ja maksimi oli tällä kertaa 189. Kaloreita paloi ihan mukavasti (hieman yli 300). Duo oli aika ylpeä kun pääsi ihan kahdestaan mamin kanssa lenkille ja vielä juoksemaan. Bellan jätin ihan syömättömyyden vuoksi kotiin. On aivan hullua lenkkeillä koiran kanssa joka ei edes syö. Tosin tänään neiti söi pitkästä aikaan ruokansa 4_1_114.gif Ehkäpä neiti alkaa taas ymmärtämään ettei se laihuus ole niin nättiä....

Illalla tuli Anu hieromaan pitkästä aikaan Bellaa ja Duoa. Viime hieronta taisi olla marraskuussa (?). Bellan vuoro oli ensimmäisenä. Ekaa kertaa neiti jopa rentoutui Anun käsittelyssä ja heittäytyi maahan kyljeltiin. Bella jopa kerjäsi lisää hierontaa hieronnan loputtua. Todella outoa käytöstä Bellalta. Bellasta ei löytynyt oikein mitään jumittumia, tosin pienen pientä kireyttä oli selässä. On todella hienoa, että vaikka Bella on tuollainen stressikimppu ns. jännitäjä ei Bellan lihaksisto ole ikinä ollut jumissa.

Duo pääsi nautiskelemaan viimeisenä ja Bella oli edelleenkin omituisella tuulella. Neiti meinaan jäi katsomaan Duon hierontaa ja heittäytyi Anun jalan päälle nukkumaan sekä vähän väliä yritti uudelleen tulla hierottavaksi 4_6_103.gif Normaalisti Bella on aina hieronnan jälkeen mennyt omiin oloihinsa olohuoneeseen. Duostakaan ei löytynyt mitään erikoisempaa vaivaa, hyvä niin... Vasen takajalka oli aavistuksen kireä. Hetken muistelin missä olisi jotakin poikkeavaa tapahtunut esim. liukastuminen kunnes muistin ekat treenit juoksun jälkeen. Jolloin Duo juoksi aitaa päin ja lensi mukkelismakkelis pitkin maneesia ja ontui tämän jälkeen juuri vasenta jalkaa. Jalka hieman kolahti, mutta sen jälkeen neiti liikkui jälleen aivan normaalisti. Mitään muuta ei sitten Duudsonistakaan löytynyt. Oma mieli on taas levollinen kun tietää koiriensa olevan hyvässä kunnossa!.

Kiitos Anulle tyttöjen huollosta ja hyvistä vinkeistä! 4_1_6.gif