Eilen treenailtiin jälleen maneesilla Siljan johdolla agiliitoa. Treenit oli jälleen kerran todella onnistuneet!. Duo toimi kuin unelma eikä suurempia ongelmia ollut paitsi vauhtia tuppasi oli toisella radalla hieman liikaa... Keppien jälkeen mentiin hypylle ja sieltä putkeen ja hypyn kautta puomille. Duo tuli joka kerta putkesta aivan hirmuista vauhtia joko jäi hyppy välistä tai sitten neiti meinasi tehdä lento puomin (ylösmenolta ajautuu ulos) liian suuren vauhdin vuoksi. Tähänkin Silja kyllä keksi aivan järkevän ratkaisun: leikkauksen. Eipä olisi tullut ihan heti omaan mieleen tehdä tuossa kohtaa leikkausta. Bellan kun pystyi hyvin ottamaan hypyltä vastaan ja laittamaan puomille. Duo sitten tuli taas sellaisella rytinällä, että oksat pois... Bellan radat oli tyypillistä bellaa. Nätisti mentiin ilman virheitä, mutta vauhti oli kateissa. Vauhtia tuli heti paljon enemmän lisää kun aloin jälleen kannustamaan pienellä möreällä äänellä ja kiljahtelemaan. Tosin tuo äänen käyttö vie kaiken ajatuksen ja tehon ohjauksesta puhumattakaan kunnosta!. Olin kirjaimellisesti nääntyä kun juoksin, ohjasin ja kimitin samaan aikaan... Pitänee liittää canicrossaamiseen nyt myös ääni harjoitukset 4_12_6.gif

Tosin olen hieman huolissani Bellasta muutenkin. Neiti ei ole taaskaan syönyt 4 päivään mitään ruokaa. Herkut: frolic, lauantaimakkara ja naudan maha kuivana kyllä kelpaa, mutta omat sörsselit eivät uppoa ollenkaan. Lisäksi Bella on taas oksennellut joka päivä. Tänään aloitin matokuurin jos siitä olisi apua. Bella söisi ulkoa mieluusti kaikki jänön papanat ja hevosen munkit... Pitäneevarmaankin ruveta keräilemään kyseisiä jätöksiä ja laittaa niitä houkuttimeksi ruuan päälle jos vaikka sitten alkaisi ruoka maistumaan... Jos ei nyt kuitenkaan 29_1_16.gif

Tänään olin vapaalla kun oli lauantaina töissä. Aamulla menin heti klo 8 terveyskeskukseen ja odottelin siellä vuoroani yli puoli tuntia. Tämän jälkeen kotiin ja uudelleen klo 10 hammaslääkäriin jossa tutkittiin takahammasta jota on viime viikkoina särkenyt. Olen jo kuvitellut, että minulle kasvaa 5. viisaus, mutta eipä sellaista (onneksi) ole tulossa. Syy oli korkeissa ikeneissä jotka hinkkaavat toisaan ja aiheuttavat kipua. Tähän ei auta muu kuin kirurginen operaatio, no thanks!. Tosin pieni vika löytyi poistetun viisaudenhampaan viereisestä hampaasta johon viisauden hammas oli syövyttänyt ison kolon. Sitä sitten porattiin ja hiottiin. Oikein mukava tunne... Loppu päivän on poskea ja hammasta kolottanut ronkkimisesta . Enpä jäänyt siltikään lepäämään laakereilla vaan hammaslääkärin jälkeen suuntasin  salille 7_5_136.gifnostamaan rautaa. Siellä ahersin puolitoista tuntia ja kotimatkalla poikkesin eläinkaupasta hakemaan pakaste naudan mahaa. Jospa siitä saisi loihdittua maistuvaa purtavaa koirille tai lähinnä Bellalle joka kohta kuihtuu olemattomiin.

Iltapäivällä lähdettiin koirien ja "tolpan" kanssa nauttimaan ihanan aurinkoisesta ilmasta Hunnarin metsiin. Koiruudet aloittivat serenadit jo hyvissä ajoin ennen kuin päästiin perille. Koirat varsinkin Bella aloittaa aina Hunnarille mentäessä noin puolitoista kilsaa aikaisemmin aivan hirmuisen älämölön takaluukussa ja juoksee ympyrää. Duo ja Lucas sen sijaan roikkuvat ikkunoissa ja pieni miäs päästää mukavan kimeitä kiljaisuja... Siellä sitten koirat juoksivat pää viidentenä jalkana. Itselläni ja tolpalla oli aika suuria vaikeuksia kiivetä jyrkkää liukasta mäkeä ylös ja sitten taas tulla alaspäin. Metsässä oli ihanan lumista ja Lucaskin säästyi pesulta (elämän pieniä iloja...)

Illalla kävin vielä katsomassa serkun 8kk ikäistä tyttöä ja hänen kahta dopperia: Peppiä ja Kutia. Viime näkemisestä oli taas kulunut muutama kuukausi. Serkku kun nykyään asuu lähellä Kouvolaa ja käy enää harvemmin täällä Forssassa. Totesin jälleen, että on ne  dobermannit 16_2_9.gifylväitä ja suuria koiria. Molemmat tytöt ovat kyllä mahtavan luonteisia: Kuti oli heti tulossa syliin ja Peppi antoi kivoja pusuja. Tosin taisin muutenkin nousta koirien suosikiksi sillä vein tytöille ison kanssa herkkuja (lähinnä palkintoina olleita namusia) mitkä ovat lojuneet pitkään koirakaapissa.

Tänään sain laittettua myös Bellan turkin postiin. Bellan turkki matkaa Katrille joka kerää länderinkarvaa jotta saisi siitä lankaa. Bella parka on kyllä aika onnettoman näköinen ilman turkkia. Bella näyttää aivan pieneltä pennulta... Onneksi se kasvaa takaisin!.