Torstaina käytiin pienellä ilta-ajelulla Turussa ja kohteena oli Piipanojanhalli. Ilmoitin tyttöset kilpaileviin medeihin ja suurempaa tarkoitusta ei radalla asetettu. Ainoastaan niiden kontaktien ottaminen ja palkkaaminen. Tuomari (Rauno Virta) oli suunnitellut ihan kivanoloisen radan jossa oli myös kohtia missä sai laittaa jalkaa jalan eteen.

Bella suoritti radan ensimmäisenä. Rata sujui innokkaasti ja jopa vauhdikkaasti. Radalla tuli taas tehtyä sellaisia kuvioita mm.kepeille vienti johon en olisi välttämättä luottanut oikeassa kisatilanteessa. Bella teki tämänkin kohdan ilman mitään epäröintiä. Samperi kun en luota omaan koiraani edes tämän vertaa. Jatkossa taas tiedän, että voin tämänkin tehdä ihan hyvällä mielin kisoissa. Bellan radalla palkkasin keinun ja puomin. Molemmat esteet kun on Bellan "huonoimpia" esteitä. Tosin tuomari ei taaskaan huomannut palkkaustani, tosin tarkkasilmäinen tuomarinsihteeri oli laittanut meille hyllyn 4_1_107.gif Tosin ihan hyvä, sillä muuten olisin voittanut jälleen medi-luokan Bellan kanssa luokan ainoalla "nollalla".

Duo kävi aikamoisilla kierroksilla, mutta jäi kuitenkin nätisti odottamaan vuoroaan eikä edes yrittänyt varastaa. Tosin olin koko alkuradan aivan liian paljon myöhässä ja koira ehti pyörimään 4. esteen edessä jonka seurauksena rima tuli alas. Duon radalta tuli sitten vielä kielto keinulta kun koira eteni niin paljon edellä, enkä taaskaan avannut suutani ja käskyttänyt koiraa seuraavalle esteelle. Pientä pyörimistä ja kieltohan siitä tuli. Aan kontakti oli todella hyvin samoin kuin kepeille vienti jonka tein samallalailla kuin Bellan kanssa. Sitten tuli taas hyppysuoraa kahden hypyn verran ja suorassa linjassa puomille. Taas olin niin paljon myöhässä enkä saanut suutani auki ja Duo jäi seisomaan ylösmeno kontaktille. Duo siis otti 2 on/off myös ylösmenolta. Fiksu koiruus kun ei olla ikinä moista edes treenattu 4_1_107v.gifKun sanoin käskyn niin neiti lähti kiipeämään puomia pitkin. Alastulo oli sitten hyvä ja vauhdikas ja parin hypyn kautta onnellisesti maaliin. Kiitos Jasminalle namusen laitosta kontaktin alapuolelle!.

On kyllä todella jännää miten meillä Bellan kanssa aina onnistuu epäviralliset ja Duon kanssa ne menee yleensä aivan penkin alle... En kyllä tiedä syytä siihen. Voisi olla ihan yksinkertaisesti sen vuoksi, että Bellan kanssa en ota mitään paineita ja Duon kanssa sitten en ota rataa ihan tosissani?.