Tänään kävi sitten ihmisiä kyläilemässä. Tupa oli lähes täynnä koko päivän. Syykin löytyi tällä kertaa itsestäni, vanhenin jälleen vuodella loppuviikosta... Tottakai tädit ja muut sukulaiset halusivat tulla kyläilemään. Pannu porisi koko päivän ja ensimmäiset vieraat saapuivat puolenpäivän aikaan ja loput tulivat iltasella. Päivä meni sitten kahvia ja kakkua syödessä.

Päivällä oli pieni tauko vieraista jolloin kävin tyttösten kanssa canicrossaamassa 45min lenkin. Oli ehkä koko viikon inhottavin juoksuilma. Kävelytiet oli täynnä loskaa ja lenkkarit kastuivat alta aikayksiön. Oli todella raskasta juosta syke pyöri koko lenkin ajan yli 179 ja maksimi heilui yli 200 paikkeilla. Eipä tytötkään olleet niin innoissaan lenkistä kuin yleensä. Syynä olivat vesilammikot joita oli pitkin katuja. Meidän tytöt inhoavat kurailmoja ja vesilammikoita. Länderit kiertävät niin kaukaa kaikki lätäköt kun vaan on mahdollista, hienohelmat... Kaloreita kuitenkin kului yli 460, ei hassummin.

Illalla tuli sitten vielä muutama vieras istumaan iltaa. Koirat kiehnäsivät koko päivän itselleen huomiota. Porukan onnellisin taisi kuitenkin olla Lucas, pieni mies kun rakastaa huomion keskipisteenä olemista. Duo ei paljoa huonommaksi jäänyt, koko ajan neiti oli pyörimässä jonkun jaloissa kinuamassa lisää rapsutuksia. Päivän yllättäjä oli Bella joka myös ensimmäisiä kertoja viihtyi vieraiden kanssa samassa huoneessa ja antoi jopa rapsuttaa itseään. Viimeisten vieraiden lähdettyä olivat koiratkin aika väsyneitä. Jokainen paineli omaan paikkaansa nukkumaan: Lucas sängyn alle, Bella ison nallen jalkojen väliin ja Duo olohuoneen sohvalle röhnöttämään.

Päivällä alkoi sitten netti temppuilemaan (Elisa laajakaista). Aamulla pääsin normaalisti nettiin, mutta päivällä en enää päässyt. Tällä hetkellä olen surffailemassa anoppilassa. En tiedä koska vika korjaantuu, mutta toivottavasti pian!.