Maanantaina alkoi kesäkausi. Treenattiin ensimmäistä kertaa ulkona Pukon aidatulla kentällä. Koirat olivat hieman kierroksilla kun älysivät minne olivat päässeet. Kolmikko kiljui takaluukussa kuin mikäkin hyeenalauma...

Silja oli suunnitellut jälleen todella kivat treenit. Radalla oli jälleen ansoja: puomin alla putki ja vuorotellen mentiin jompaan kumpaan. Alussa oli hyppy ja siitä piti kääntyä 90asteen kulmassa oikealle hypylle ja sieltä puomille jonka alla oli kutsuvasti putki. Duo lähti jälleen kuin ammus (aina täysillä, ei välimuotoa) se teki toisen hypyn jälkeen todella pitkän kaarroksen (hyppää niin kauhean pitkälle) ja meni nuolemalla putken suun ohi joka kerta puomille. Aika hyvin tuo koiruus kuitenkin katsoo vartaloa. Tuota alun kaarretta sitten hieman prässäiltiin Duon kansssa monella eri tyylillä, parhaaksi koettiin peruutus. Sen avulla kaarros hieman pieneni. Duon kanssa harjoiteltiin myöskin hieman puomin kontaktille irtoamista ja se onnistui hyvin. Muuten molemmat radat meni hyvin. Ei mitään kommentoitavaa.

Bellan kanssa otin molemmat radat muutamaan kerran ja yritin jälleen kannustaa koiraa koko ajan. Välillä kannustaminen onnistui ja välillä unohdin koko asian taas ihan kokonaan. Bella suoritti kaikki radat varmasti. Meidän heikkoutena on tällä hetkellä se, että en voi jättää koiraa lähdössä esteen taakse. Tämä luo todella paljon ongelmia lähtötilanteessa jos heti ensimmäisellä esteellä on jokin tietty kuvio. Tätä pitäisi alkaa treenaamaan ihan namikupin avulla erikseen.

Kiitos Siljalle treeneistä! 4_1_106.gif