Eilen käytiin tyttösten kanssa pienellä juoksulenkillä ennen tokotreenejä. Lucas meni juoksulenkin ajaksi anoppilaan syötettäväksi 4_1_107.gif Tyttöjen lisäksi juoksulenkille saatiin seuraa myös Matista. Juostiin pururadalla sellainen hieman yli 30 minuutin lyhyt lenkki. Enpä ole pururadalla juoksemassa sitten viime syksyn. Tosin talvella siellä tuli muutamia kertoja hiihdettyä. Maasto oli raskasta ja koirat jaksoivat hyvin vetää omistajan mäkiä ylös ja varsinkin alas... Alaspäin mentäessä tytöille tuli selvästi ns. hullunkiilto silmiin ja ne porhalsivat minkä kintuistaan pääsi. Itselläni oli lieviä ongelmia jalkojen tikkauksen kanssa, ne eivät millään meinanneet pysyä mukana vauhdissa 4_1_3.gif

Lenkin jälkeen hain hyvin syöneen pienen miehen sisältä ja suuntasimme kentälle tokoilemaan. Otin ensin Lucaksen kanssa seuraamista kytkettynä ja vapaana se sujui hyvin. Poika jaksoi hyvin pitää kontaktia ja oli koko ajan hyvin mukana. Hieman otettiin myös maahanmenoa ja luoksetuloa mitkä nekin sujuivat ongelmitta. Myös vapaahyppyä otettiin ja poika toimi hyvin, menin joka kerralla esteen taakse palkkaamaan pienen miehen. Lopuksi otin Lucaksen kanssa paikalla makuuta. Se ei tällä kertaa onnistunut ihan heti. Poika meni heti ekalla käskyllä maahan ja jäi hyvin odottamaan. Paikalla makuussa Lucas yritti silmäpeliä muiden ohjaajien kanssa heiluttamalla koko ajan sian saparoaan 4_12_4.gif Sillä seurauksella, että nousi seisomaan ja oli lähtemässä liikkeelle. Menin laittamaan pojan uudelleen maahan ja jatkoimme liikettä joka sujui sitten jo ihan hyvin.

Duon kanssa otettiin luoksetuloa ja seuraamista sekä maahanmenoa. Nämä sujuivat ilman ongelmia, Duo oli niin innoissaan kun sai tehdä mamin kanssa yhdessä 4_1_5.gif Vapaahyppyä otettiin myöskin ja kehitystä oli tässäkin tapahtunut viikon sisällä. Enää ei tarvinnut yhtään käyttää kättä mukana vaan koira loikkasi heti este-käskyllä yli ja jäi hienosti seisomaan lähelle hyppyä naama minua kohden. Palkkasin vielä esteen väärältä puolelta kohta (ensi kerralla) voin varmaan jo ruveta menemään myös Duon kanssa esteen toiselle puolelle.

Treenien lopuksi kävelimme Johannan ja colliepoikien sekä Anun ja koiruuksien kanssa pienen metsälenkin. 7 koiraa vipeltämässä yhdessä oli kyllä aikamoinen näky 4_1_7.gif Kiitos jälleen treeneistä ja vinkeistä!.