Meikäläinen ei ole kirjaimellisesti tehnyt mitään tiistain jälkeen. Olen vaan ollut ja pohdiskellut. "Tolppa" on hoitanut koirat en ole saanut edes pihalle mennä kupparoimaan. Sisällä olen sitten jokaista kouluttanut vuoron perään. Näinhän minä muutenkin teen joka ilta. Paranemis prosessi on lähtenyt luultavasti käyntiin. Itse kantapää näyttää tällä hetkellä siltä, että se tarvitsisi tehokasta ryppyrasvaa 29_1_16.gifSen verran kurtussa se on, märkääkin on tullut ihan kiitettävästi. Imusolmukkeet nivusessa eivät kyllä ole vielä pienentyneet yhtään. No kaippa ne siitä pikku hiljaa.

Tänään kävelin rantasandaaleilla pienen iltakävelyn oli pakko päästä ulos. Hissunkissun käveltiin koirien kanssa ja ihan kuin ne olisivat ymmärtäneet syyn. Hieman mietityttää sunnuntain Tuurin näyttely, miten pystyn siellä juoksemaan. No pitänee miettiä, saanhan minä todistuksella rahat takaisin jos päätän olla lähtemättä. Pitkään aikaan en pysty ainakaan tavallisia kenkiä käyttämään. Kantapään pitää parantua aivan kokonaan. Taidan sitten tänä vuonna aiheuttaa sen viime vuotisen kohun SM-kisoissa mikäli kävelen rantaläpsykät jalassa rataantutustumisessa 4_1_107.gif

Tiistai yönä ukkosti ensimmäistä kertaa tänä keväänä/kesänä. Itse pelkään ukkosta yli kaiken, on pieniä traumoja jäänyt lapsuudesta. Yöllä heräsin n. 4.00 jyrinään ja salamointiin, yritin olla mahdollisimman rauhallinen etteivät koirat hätäänny suotta. No koirat jatkoivat tyytyväisenä nukkumista ketaraat oikoisena ja minä vedin peiton pään yli... No onneksi sitä ei kauaa kestänyt ja sain jatkaa yöuniani.

Tässä on taas pari otosta viime viikon agikisoista. Kiitos taas Johannalle!.

628028.jpg
Bella-Donna © Johanna Kuusi

628029.jpg
Duudson © Johanna Kuusi