Perjantain pieni miäs sai syntymäpäivä lahjaksi koko vartalo hieronnan. Poika oli edellisen kerran ollut hierottavana pari kuukautta sitten. Poika oli ihan hyvässä kunnossa. Mitään suurempia ongelmakohtia ei löytynyt, ainoastaan selkä oli hieman kireän oloinen ja tämä heijasti sitten kireyttä oikeaan takajalkaan. Pitkään vaivanneet lavat oli aivan normaalit 4_1_3.gif Poika on ihan hyvässä kunnossa.

Lauantain vietin jälleen töissä. Harmillista sillä ilma oli mitä kaunein. Muutenkaan emme mitään erikoista tehneet lauantaina: lenkkeiltiin ja hieman kouluttelin koiruuksia illalla ennen euroviisuja.

Tänään (sunnuntaina) pääsimme tyttöjen kanssa tehotreeniin Tanja Kotin koulutukseen. Bella treenasi toisessa ryhmässä ja Duo kolmannessa. Teimme kaksi rataa molempien koirien kanssa ja radat sujuivat hyvin. Mitä nyt ohjaajan kunto oli aika kovalla koetuksella. Bella otti treeninsä tuttuun tyyliin rauhallisesti kun taas Duo laittoi kunnolla haisemaan. Pitkästä aikaan neiti kuumi niin paljon, että roikkui lenkkarin nauhoissa kun menin ekaa kertaa radalle 4_12_4.gif Tämä antaa varmasti hyvän kuvan kaikille blogin lukijoille extreme Duudsonista 4_1_5.gif Ihan hyvä, että neiti kuumii treenissä. Duo aiheutti viimeiselle radalla myöskin ylimääräisiä sydämen tykytyksiä. Duo meni aivan nuolemalla aidan ja hyppyrytmi katosi. Duo loikkasi todella erikoisen näköisesti ja otti vielä ponnistusvoimaa takajaloilla rimasta... Koiralle ei onneksi sattunut mitään eikä rima edes tippunut. Näky oli kyllä aika hurja ja ohjaaja meinasi saada sydärin moisesta... Sain jälleen hyviä vinkejä Duon ja Bellan ohjaukseen. Kiitos Tanja koulutuksesta ja Anulle järjestelystä! 4_1_112.gif Nyt palaan takaisin seuraamaan lätkää töllöstä...