Alku viikko ollaan vietetty pihalla. Koirille on ollut tarjolla aika paljon vapaata liikuntaa pihalla. Aurinko on paistanut sen verran kovalla teholla, että pitkät lenkit ollaan tehty aamusella ja iltasella myöhään. Päivällä koirat ovat saaneet temmeltää pihalla. Mitenköhän sitä tiedostamattaan opettaa koiriaan?. Olen tässä huomannut, että meillä ei enää (onneksi) koirat leiki kauhesti keskenään sisällä, mutta kun ulos päästään alkaa hervoton paini varsinkin Duon ja Lucaksen kesken. "Nuoriso" jaksaa vääntää pitkiäkin aikoja putkeen. Välillä Lucas menee huilimaan pensaan alle ja Duo keksii siksi ajaksi muuta tekemistä (yleensä alkaa terrisoimaan minua). Bella ei "nuorison" leikkeihin paljoa puutu, välillä se saa yksinäisiä hepuli kohtauksia jolloin se juoksee aivan hulluna pitkin pihamaata. Mihinkään painiin Bella ei osallistu ainoastaan niihin takaa-ajo leikkeihin jossa jahdataan Lucasta tai Duoa.

Tänään piti lähteä Riihimäen epiksiin, mutta totesin ilman olevan liian kuuma joten jäimme kotiin lepäämään. Tosin en olisi varmaan vielä saanut edes kunnon kenkää jalkaa joten olisi pitänyt juosta joko sukkasilteen (hiekkaa ei saa mennä rakkoon) tai sitten lippareilla. Lisäksi minulle olisi tullut hieman kiire sillä pääsin töistä klo 17.00 ja kisat alkoivat klo 18.00 maksi kilpailevilla joiden jälkeen olisi ollut jo medit. No torstaina mennään sitten vasta agiliitämään.

Tänään käytiin sitten Matin ja koirien kanssa Jokioisten elonkierrossa katselemassa mm. kukkoja, kanoja, hevosia ja lehmiä. Oli siinä koiruuksilla ihmettelemistä moisista otuksista. Varsinkin kukoja ja kanoja oli todella mukavaa katsoa aidan takaa. Lehmät ja Uutut kiinnoistuivat kovin koirista. Ne jopa lähtivät seuraamaan meitä kun lähdetiin kävelemään pois. Nuo lehmät ovat kyllä aika suloisia otuksia 4_1_5.gif Ensi kerralla pitää ottaa kamera mukaan.