Eilen kävin nopeasti kentällä ottamassa muutamat pikku radat tyttöjen kanssa. Radat olivat Minna Räsesen käsialaa Jyväskylän kisoista, lähinnä otettiin niitä "ongelma" kohtia. Lyhyitä 5-6 esteen sarjoja ja palkkaukset.

Molemmat koirat toimivat hyvin. Ainoastaan Duon ampuminen esteiltä aiheutti yhdessä pätkässä ongelmia: mentiin keinu ja suoraan edessä oleva hyppy (oikealla puomi ja sen alla putki houkuttimena)ja piti mennä vasemmalle hypylle 90 asteen kulmassa ja sieltä takaa kiertäen toiselle hypylle. Jäin keinun jälkeen niin paljon jälkeen, että joka kerta Duo pääsi kierähtämään tai menemään hypyn väärältä suunnalta. Jos pahasti liiottelin ohjausta oli koira putkessa... Lopulta sain sen sujumaan sylissä käännöllä, mutta siltikin Duo joutui kysymään minulta. Bella oli tuttuun tyyliinsä erittäin rauhallinen ja laiska. Tämän vuoksi sen kanssa en ottanut toistoja ollenkaan.

Puhuin muuten teille palturia Bellan hyllyistä SM-kisoissa. Ensimmäiset SM-kisat oli Bellalle heti seuraavana kesänä kun kisaaminen oli aloitettu. Kisat olivat Jyväskylässä vuonna 2005. Bella meni hyppyradan todella vauhdikkaasti ja hienosti. Ainoastaan yksi harmittava riman pudotus (mitä Bella ei ikinä tee...) joka tiputti meidän sijalle 73. Aika olisi muuten riittänyt hyppyradan jälkeen sijalle 15. Viimeksi kirjoitin blogiin, että Bella on aina saanut hylsyn SM-kisoista näin siis ei kuitenkaan ole 4_1_3.gif Viime vuonna Lappeenrannassa sen sijaan saatiin hyppyradalta hylkäys. Bella juoksi väärään putkeen. Tosin tästä syytän osaksi nivusta joka oli viime vuonna aivan sökönä SM-kisoissa. Lämpögeelin ja särkylääkkeiden avulla sain juostua edes joten kuten radalla.

Flunssa ei ole hellittänyt yhtään. Tällä hetkellä pää on turvoksissa ja nokka on helakan punainen niistämisestä... Huomenna otetaan aamulla heti Finrexiä ja kassiin iso paketti nenäliinoja 4_1_107.gif Onneksi sentään ääni on ainakin toistaiseksi tallella...