Illalla sain itseni kuljetettua koirieni kanssa kentälle tokoilemaan. Viime kerrasta olikin vierähtänyt pari viikkoa ensin agikisojen takia ja sen jälkeen oman jalan vuoksi. Tauon aikana asiat eivät ainakaan ollut unohtunut.

Lucaksella oli pieniä keskittymisongelmia. Pieni miäs ei olisi millään jaksanut tehdä asioita loppuun asti koko ajan piti pälyillä ympärille. Tosin osaksi syytän lämmintä ilmaa. Lucas on aina niin laiska kun aurinko paistaa. Olenkin taas alkanut haaveilemaan Lucaksen ajalemisesta kaljuksi... Lucaksella sujui ihan kohtalaisesti paikalla makuu, luoksetulo ja vapaahyppy. Seuraamista en kauheasti ottanut lämpimän ilman vuoksi.

Duolla sen sijaan keskittyi paremmin kuin hyvin. Olen niin ylpeä Duosta kuinka hyvin se oppii asioita ja vielä muistaa ne. Seuraaminen hihnassa ja vapaana oli todella hyvää sama vapaa hyppy. Aloin jo menemään suoraan esteen taakse koiran luokse kun Duo pysyi niin hyvin. Hieman otettiin liikkeestä maahan menoa jossa riittää vielä työsarkaa ihan kiitettävästi 4_12_4.gif  Luoksetulo suoraan sivulle on ehdottomasti Duon vahvin liike. Duo tulee nopeasti ja nätisti suoraan vierelle istumaan. Tällä hetkellä liikkeestä maahan meno on molempien koirien kanssa vielä esiasteella, mutta ehkä me tästä pikku hiljaa kehitytään 4_1_7v.gif