Viikonloppu vetelee jälleen viimeisiään. Kerrataan hieman viikonlopun puuhasteluja. Eilen olin töissä kahteen asti joten viikonloppu pääsi oikeastaan alkamaan vasta töiden jälkeen. Lauantaina lenkkeiltiin ja otin hieman kotitokoa sekä sisällä ja ulkona. Liikkeestä maahanmenoa tehotreenattiin pojan kanssa oikein kunnolla ja vielä eri alustoilla. Sisällä toimi ja nurmikolla aika ajoittain, mutta asfaltilla oli eniten vaikeuksia. Tosin huomasin samalla, että oman äänenpainon käytöllä on hirveän suuri merkitys. Lisäksi alan liikaa ennakoimaan jolloin koko liike menee plörinäksi. No liikkeestä seisominen on alkanut nyt sujumaan 4_1_3.gif Otin myöskin pojan kanssa paikalla makuun sekä sisällä että ulkona maksimiajalla. Sekin sujui hyvin. Tytöt saivat myös "kärsiä" tokoinnostuksestani.... Otin molempien kanssa liikkestä seisomista ja maahanmenoa ja lopuksi hieman keppejä avokulmista.

Lauantai-iltana käytiin iltakävelyllä Tolpan kanssa Ammattikoulun tykönä. Erään taloon kääntyi nainen jolla oli hihnan päässä länderi!. Täällä Forssassa asuu meidän tyttöjen lisäksi Tiinan kasvatti Samu sekä kaukjärvellä Peppi joka on Ruotsintuonti. Tämä ei ollut kumpikaan niistä joten minun oli pakko alkaa juttusille 4_1_7.gif Kävi ilmi, että tämä Xante-uros länderi oli hänen tyttärensä koira joka asuu Salossa. Tytär oli lähtenyt ulkomaille ja antanut koiran hoitoon. Nainen ei kauheasti koirasta tiennyt mitään. Pienikin tieto riitti sillä nainen kertoi koiran olevan Mikkelistä ja tiistaina täyttää vuoden. Minähän tein heti johtopäätöksen, että se on Tiinan kasvatti viimeisestä X-pentueesta. Siinä sitten rupateltiin tovi ennen kuin päästiin jatkamaan matkaa.

Tänään olen sitten lenkkeillyt ja heti aamusta aloitin pienet tokosessiot koirien kanssa. Aiheena oli samat liikkeet kuin eilen. Kovin montaa toistoa en viitsinyt tehdä ettei pojan into lopahda. Tytöthän varmaan jaksaisi, vaikka kuinka kauan... Iltapäivällä käytiin kentällä Anun tarkan silmän alla. Otettiin ryhmässä paikalla makuuta, luoksepäästävyyttä, luoksetuloa, kaukokäskyjä sekä ruudussa paikalla oloa. Anu antoi jälleen niin hyviä vinkkejä, niitä pitäisi vaan taas muistaa noudattaa 4_1_107.gif Poika oli ihmeen virkeä, vaikka olin juuri tuntia aikaisemmin antanut vahingossa ruuan... Silti poika jaksoi tehdä liikkeitä lihapullan ja makkaran kuvat silmissään. Kiitos Anu! 4_1_114.gif