Eilen tuli taas sellainen olo, että kaikki koirat sinne minne pippuri kasvaa... Kaikki alkoi illalla. Menin koirien kanssa iltakävelylle ja loppulenkistä Lucas oli sitä mieltä että nyt jotain on hänen pyllyssään. Käveli häntä alhaalla ja lenkuttaen. Minä tutkin ja tutkin, en löydä mitään. Päästyäni sisälle poika sai kamalan hepulin ja kun hepuli loppui oli taas jotain takapäässä. Pesin kaikki tassut ja katsoin pyllyn. Ei mitään, poika alkoi tärisemään ja repi sekä kirputti ihan hulluna vasenta takajalkaa ja vinkui. Tutkin jalan, mutta en nähnyt mitään suurennuslasillakaan. Tätä kesti muutamia minuutteja ja sen jälkeen poika paineli sängyn alle piilloon. Kaippa siellä oli jokin tikku tai joku muu mikä ärsytti poikaa. Lucaksella kun on niin pirun matala kipukynnys. Tosin Johanna ehdotti myöskin suonenvetoa joka voi olla myöskin syynä.

Meno ei jatkunut tähän vaan kun menin tyytyväisenä nukkumaan 23 aikaan. Saisin nukkua pitkät yöunet ennen töihin menoa (päivystysviikonloppu). Katin kontit... Menin nukkumaan ja heittäydyin sänkyyn... 4_2_104.gif Karu totuus iski: Bella oli käynyt pissalla sängyssä. Tietenkin olin ottanut päiväpeiton pois ja pissamuovin sen päältä. Ei muuta kuin tyyny, peitto ja lakanat pyykkiin. Tosin siinä vaiheessa olin jo niin ärsyyntynyt, että ainoastaan heitin tavarat kodinhoitohuoneeseen. Ainut onni oli se, että petari ei mennyt pissaan kun lakanoiden alla oli pissa muovi. Lopulta kello läheni jo kahtatoista kun pääsin nukkumaan. No sitten alkoi yöhärdelli. Bella oli sitä mieltä, että Duo ei mahdu sänkyyn. Duo makasi jalkopäässä ja heilutti häntäänsä miellyttämisen merkiksi *tum, tum, tum*. Kun sain Bellan rauhoitettua päätti Lucas hypätä sänkyyn ja käydä nukkumaan kankkuni viereen. hetken kuluttua Lucas raapi korvaansa, miten ärsyttävä tumina. Loppujen lopuksi päättivät koirat vielä haukkua kuorossa milloin mitäkin ääntä ulkoa. Taisi Bonnie Tyler ja Suurlähettiläät soittaa koirieni mielestä liian kovaa... Lopulta sain unen päästä kun kello läheni kahta. Se niistä pitkistä yöunista. Onneksi olin suh'koht virkeä aamulla kun menin töihin. Työkaverit kysyivätkin heti: tuliko oltua holjilla?. Ei tullut, oli tarpeeksi holjaa meininkiä jo kotona...

Tänään tutkin Lucaksen vasenta takajalkaa ja se on aivan tulipunainen. Tungin sinnekkin Bepanthenia... Samalla tuli mieleen, että Lucaksella oli aikaisemmin korva ja tassuoireita jotka hävisivät keväällä kun syötin Viacutania. Nyt alan jälleen syöttämään sitä ja seuraamaan auttaako se ihottumaan. Lisäksi Johanna ehdotti Terrapolya, pitää ostaa sitäkin maanantaina töistä. Huomenna voisin illalla tunkea sitä canofitea korviin. Seuraavat tokokisat ovat vasta syyskuun alussa. Ehtisin viikon käyttämään tippoja.