Tänään on lähes 70% koiristani nauttinut hieronnasta. Ainoa jolle tätä iloa ei suotu oli Duo. Relaava Ruutana (uusi nimi Extreme Duudsonin tilalle...) on hieronta kielossa vielä useamman viikon. Lucas kävi Annikan luona käsittelyssä. Viime kerrasta oli vierähtänyt yli 3kk. Tämä tuntui pojalle hieman liian pitkältä väliltä. Poika on ollut ihan normaali vetreä itsensä, mutta ongelmat on siinä että poika ei itse venyttele itseään ollenkaan. Meillä tytöt varsinkin Duo oikoo jäseniään vähän väliä, mutta Lucas ei ikinä venyttele takajalkoja. Kun niitä itse venytän laittaa äijä tiukasti vastaan. Ollaan yrietty totuttaa, mutta aina sama juttu. Joten olen pojan osalta tyytynyt selän venyttelyyn.

Poika oli ihan "normaali" kunnossa takajalat olivat hieman jumissa samoin kuin selkä. Positiivista oli, että viime kesän amstaffin hyökkäyksen jälkeen takapää ja lavat olivat erinomaisessa kunnossa. Poika on siis korjannut liikeratansa normaaliksi. Pojan venyttelyt olivat jälleen aivan omaa luokkaansa... Tosi miehet eivät jumppaa 4_12_4.gif tai ainkin Lucas on tätä mieltä. Sovimme, että menemme 1-2 viikon kuluttua uusintakäsittelyyn varmuuden vuoksi. Jatkossa tulisi käydä puolentoista kuukauden välein.

Iltapäivällä Anu tuli hieromaan Bellaa. Bella oli oikein rentona ja nautti silmät kiinni käsittelystä. Uskomaton käänne tapahtunut viikon sisällä. Selkä ja lavat tuntuivat jo aikas normaaleilta. Uusintakäsittely 2 viikon kuluttua. Hieronnan loputtua Bella oli niin onnellinen, että haki röhkivän likaisen possunsa ja alkoi leikkimään sillä... Kukapa tämänkin ihmeen olisi uskonut muutama vuosi sitten: vieras talossa ja Bella leikkii possulla! jo on maailman kirjat sekaisin 4_1_107.gif Duo seurasi koko hierontaa kateellisena vieressä. Tosin alkuhieronnasta Duo tuli Bellan viereen ja heittäytyi selälleen tassut kohti ilmaa, hierotkaa muakin ilme naamallaan...

Tänään ollaan pidetty koulutus vapaata päivää. Olen tehnyt ainostaan aktiivilautoja koirien kanssa. Kauheasti ei uskalla mitään suurempaa tehdä koska koirat ovat hierottu tänään. Duo oli päivällä ainoa joka pääsi pitkälle lenkille. Huomenna olisi tarkoitus taas laittaa tokoliikkeitä Lucaksen kalloon ja tytöillekkin voisi tehdä pienen jäljen.