907640.jpg
Lucaksen ja Duon painiottelu...

Miten ihmeessä viikonloppu voi mennä aina näin nopeasti?. Ehkä asiaan vaikuttaa eilinen työpäivä, mutta silti... Tuli ja meni enkä puoliakaan siitä mitä piti tehdä ole saanut aikaiseksi.

Tänään sain aamusella lopultakin Bellan "housut" nypittyä. Bella on nyt viittä vaille trimmatussa turkissa, pientä siistintää pitäisi vielä tehdä jalkoihin ja päähän sekä pyllyyn. Samalla innostuin nyppimään myös Duoa. Olen nyppijänä mallia: tehokas ja nopea... Kun himo iskee nypin hirmuista vauhtia ja välillä isompiakin tukkoja kerralla. Kumpikaan tytöistä ei onneksi reagoi mitenkään tähän "mukavaan" tapaani. Duolta siistin kyljet ja rintamuksen. Selkä jäi sään kohdalta nyppimättä. Laitoin kaikille koirille perjantaina exspotit ja turkki oli ihan könttinen. Varmaan loppu viikosta "köntti" on jo hävinnyt.

907682.jpg
Duo ja Bella sekä Bellan possu

Mitään muuta erikoista ei tehty tänään. Yritin hieman lukea, mutta huonolla menestyksellä. Illalla ajeltiin Sortohakaan lenkkeilemään. Hieman vaihtelua koirille. Siellä tapasin jälleen koirantaluttajan joka pisti verenpaineen nousemaan. Käveltiin "tolpan" kanssa kävelysillalle joka on kapea. Meillä oli kaikilla koirilla ns. ajokortti hihnat (lue: flexit) Duon ravituksen vuoksi. Keskellä siltaa oli iso musta koira tytön kanssa. Tyttö puhui puhelimeen. Ystävällisesti jäimme odottamaan sillan päähän jotta tyttö pääsee helpolla koiransa kanssa ohi. Odotettiin ja odotettiin, tyttö katseli ja jutteli puhelimeen eikä liikkunut. Bella "tolpalle" ja minä otin "kauhukaksikon". Kun lähdettiin käveleen siltaa pitkin lähti tyttökin vastaan. No kohdalla se iso musta koira alkoi tietysti räyhäämään. No meidän koirat ohittivat suut supussa ja häntä kaarella menivät ohi, vaikka tilaa oli todella niukasti. Tässä ohittamisessa olen aina ollut hieman "natsi". En voi sietää yhtäkään pihausta keneltäkään jos ohitetaan vieras koira. Tämä tuottaa välillä suunnatonta mielihyvää kun omat koirat on turparullalla ja toiset räyhää. Tosin en osaa sanoa miten koirat käyttäytyvät "tolpan" kanssa, mutta luulen että hyvin. Tosin välillä tuntuu, että olen liian tiukka omille koirilleni ja vaadiin niiltä kohtuuton käytöstä. Toisaalta sitten ehkä se on hyväkin, olisi kamalaa kävellä kolmen koiran kanssa jotka poukkoilevat kuka minnekkin...