975020.jpg
ja kaikille lämpöhoitoa samaan aikaan...

No niin... Päivällä saavuin Forssaan ja piti heti kiireesti mennä hakemaan postista loput back on track loimet. Lucaksen eka koko oli liian pieni (viime viikolla tullut). Olin tilannut tyttöjen koon mukaisesti, vaikka kyseessä oli poika koira jolle piti ottaa kokoa suurempi. Lucaksella on nyt koko 39-41cm ja se tuntuu varsin sopivalta. Samalla tuli Bellalle koko 42-44cm ja se sopii Bellalle todella hyvin. Duolla on siis koko 45-47cm, Bellan koko olisi ollut liian pieni.

975027.jpg
Lucas ja saparo pihalla...

Loimessa oleva häntä aukko (vetoketjulla) oli hyvä pienen miehen sian saparolle joka on aina ennen joutunut olemaan takin sisällä. Tässä koossa häntäreikä tuli juuri sopivaan kohtaan. Tosin pojalla oli ensin ihmettelemistä moisesta aukosta 4_1_100.gif

Takit ovat nyt olleet viikon käytössä. Viikon aikana käytettiin ainoastaan Duon takkia sillä muut takit olivat palautuksessa oikean koon takia. Täytyy myöntää, että olen edelleen ihastunut noihin takkeihin. Koirat tykkäävät niistä todella paljon. Lucas on ollut huomattavasti reippaampi, pojallahan oli amstaffin päälle käymisen jälkeen selkälihakset todella kipeät. Tämä takki tuntuu olevan ratkaisu moneen vaivaan. Jatkan jälleen raportointia kun ehdin hieman enemmän seuraaman koirien käytöstä.

ja lopuksi...

975036.jpg
Ihq Bell 4_1_5.gif