Tänään kävin iltapäivällä näyttämässä Bellalle esteitä ennen Noormarkun kisoja. Lucas pääsi mukaan hengailemaan  Duo joutui sen sijaan jäämään kotiin. Muuten olisi tummennetut lasit olleet entiset... Turha ottaa koiraa riekkumaan autoon kun ei kuitenkaan pääse vielä ottamaan agia.

Kauheasti ei treenattu jotain pientä radan tynkää väsäsin kolmesta eri piirroksesta. Alkulämmittely käveltiin Ullan ja Sakun kanssa. Koirat olivat niin tohkeissaan jälleen näkemisestä. Lucas kirmaili innoissaan edes takaisin eikä se tiennyt miten se olisi ollut. Lenkin jälkeen laitoin Bellan autoon ja laitoin Bellalle Back on track loimen autoon. Siellä se istui takki päällä tyytyväisenä 4_1_3.gif Bellassa ei 6 viikon tauko näkynyt yhtään, innokkuus ja vauhti oli kasvanut. Mitään black outtia ei ollut tapahtunut ja Bella meni esteet todella kauniisti ja hyvin. Ainoastaan oma ennakointi oli hieman unessa, mutta se parani treenien loppua kohden. Lucas pääsi tauolla ottamaan hieman noutoa ja tokoa. Pojan motivaatio oli todella korkealla ja se jaksoi todella hyvin. Muutaman kerran palkkasin koiran u-putkeen. Lucaksen lemppari esteeseen.

Treenien päätyttyä Lucas pääsi tutustumaan kahteen 2kk ikäiseen parson pentuun: Lottaan ja Ruutiin. Lucas oliniin halitoissaan näistä pienistä vipeltäjistä. Katseli ja haisteli sekä ihmetteli pienten elämänalkua. Lopuksi kävelimme vielä jäähdyttelylenkin Ullan ja Sakun kanssa. Lucas ja Bella innostuivat kirmailemaan ja Saku juoksi hölmistyneenä näiden kahden kahelin perässä.

Kotona Duo oli hieman nyreissään, mutta ei läheskään niin paha kuin oletin. Taitaa Duosta tulla kohta kokonaan "tolpan" koira. Nukkuvatkin viekukkain ja Duo haluaa aina istua "tolpan" sylissä eikä minun... Pientä mustasukkaisuutta ilmassa Duon huomiosta 4_1_102.gif