Eilen oli aivan mahtava ilma: aurinko paistoi ja maa oli valkoinen. Päivällä sain idean ottaa joulukortti kuvia. Hetken aikaa mietin sopivaa paikkaa, koska laiskuus iski talsin tyytyväisenä läheiselle pellolle. Ensimmäistä kertaa ajattelin, että tänä vuonna ei laiteta tonttulakkeja eikä joulunvärisiä takkeja. Koirille puin "maastotakit" ja rekvisiitaksi otin ainoastaan hopeisen jouluköynnöksen.

Kuvaus paikka löytyi yllättävän hyvin, vaikka ensin taistelin auringon kanssa. Toisin sanoen olin auringon tiellä ja kuvaan muodostui varjo. Tytöt olivat tuttuun tyyliinsä kuvaustuulella. Duo istui ja jökötti tyytyväisenä koska tiesi saavansa nameja, oikea linssilude 4_1_3.gif Bellakin oli harvinaisen kuvauksellinen eikä pahemmin "pupuillut". Joukon jästipää oli Lucas, se ei kerta kaikkiaan halunnut tulla kuvatuksi joko se käänsi pyllynsä kameraan tai katsoi jonnekkin minne katsoi *huokaa*. Pari otosta oli kelvollista, mutta nekään ei ollut niin hyviä kuin edellisinä vuosina. Tytöt tillittivät kameraa ja olivat oikein edukseen, mutta Lucaksesta näkyy joko puolet tai sitten se katsoo minne sattuu... Argh!. Pitänee vielä katsoa kuvia koneelta paremmin jospa ne kelpaisi sillä en jaksaisi millään ottaa uusia.

Tänään on ollut niin kurja ilma. Eilinen lumi alkaa olemaan muisto ja veden tyyppistä nestettä on tiputellut taivaalta. Päivällä käytiin Tolpan ja koirien kanssa metsälenkillä ja koirat saivat juosta vapaana. Lenkki sujui jopa aika rauhallisesti. Osa syynä taitaa olla se, että Bellalla on masu sekaisin ja aamulenkillä vielä yökkäsi kaupan päälle. Minä sen sijaan olen yrittänyt viettää aikaani tietokoneella lopputyön parissa. Jotain olen jopa saanut aikaiseksi, mutta teksti on kyllä niin enkusta suomeksi käännettyä että huhhuh!.