Maanantaina korkattiin maneesikausi ja samalla myöskin meidän säännöllinen treenaaminen. Ollaan viimeksi treenattu säännöllisesti keväällä joten lupaan parhaani mukaan käydä joka viikko treeneissä 4_1_107.gif

Treeneihin otin molemmat tyttöset mukaan, vaikka Duolla en kauheasti vielä uskaltanut mitään ottaa. Silja oli suunnitellut kaksi kivaa rataa ja voin ainoastaan todeta: Bella oli ihan uskomaton!. Se meni hirmuista vauhtia ja oli kauhean täpäkkä. En ole sellaista vauhtia nähnyt sillä vielä koskaan!. Sain oikeasti tehdä töitä, että pysyin mukana. Silja kysyikin mitä te olette tehneet kahden kuukauden aikana? vastaukseni oli ei  mitään agiin liittyvää. Oma ohjaus oli pikkuisen jäykkää, mutta parani loppua kohden. Bella oli täydellinen ja mahtava koiruus. Mielenkiinnolla katson ensi viikolla oliko vauhti tilapäinen mielenhäiriö vai onko se vielä ensi viikollakin?.

Bellan treenin välissä otin Duon kanssa pari estettä. Otin varmuuden vuoksi rimat pois eli Duo meni ainoastaan siivekkeiden läpi välistä vetoja ja kiertoa. Duo oli ihan sairas olento 4_6_103.gif Se katse ja se olemus kun se näki ne esteet... Toisaalta tämä ei ollut mikään ihme sillä koko koira ei ole tehnyt mitään agiltyyn viittaa yli kahteen kuukauteen. Duo meni ihan kamalalla temmolla niitä kahta estettä, nuolemalla siivekkeitä ja pitämällä omituista örinää joka muistutti ompelukoneen ääntä... Todettiin Siljan kanssa, että Duo ei ole nyt ihan normaali Duo... Enempää en uskaltanut ottaa sillä tuntui, että koko koira kävi aivan liian kovilla ylikierroksella. Tällöin myös koheltamisen vaara on suurempi. Sitä riskiä en uskalla vielä ottaa. Pikku hiljaa aloitellaan.

Kiitos Siljalle treeneistä! 4_1_112.gif