Toistaiseksi lupaukseni olla ahkera treeneissä kävijä on toistaiseksi pitänyt hyvin. Maanantaina ajelin Helsingistä Forssaan agitreeneihin. Treeneihin otin koko kolmikon mukaan, sillä ajattelin Duon & Lucaksen kanssa tehdä muita juttuja maneesin perällä.

Bellan viime kertainen vauhti ei ollut jäänyt yhden kerran ihmeeksi vaan sama vauhti ja hulluus oli mukana myös maanantain treeneissä. En kyllä ymmärrä mikä tuohon koiraan on mennyt?. Muutenkin se on viime aikoina ollut todella iloinen ja reipas (vaikka viikonloppuna pissasi sänkyyni...). Bellan kanssa treenit menivät todella hyvin, eipä niissä ollut oikein mitään korjattavaa. Tällä hetkelä tuntuu, että Bella on aika ihanteellinen agikoira. Vauhtia on tullut ja koira kääntyy todella hyvin eikä tee pitkiä kaarteita. Alkuratojen hissuttelut mikä on meidän ongelma ollut on nyt jäänyt pois. Katsotaan kuinka kauan tämä jatkuu ja onko koira sitten millainen kisoissa jos kierrokset ovat nykyään kovat jo treeneissä?.

Duon kanssa otin ruutua ja suuntia ympäreiden avulla. Duudson oli oikein innokas ja kuumisikin ihan kiitettävästi... (lue:  muutama mustelma käsivarressa) Lopuksi otin paikalla oloa esteen takana ja lopuksi Duo sai mennä hypyn ilman rimaa sekä putken.

 Lucas otti seuraamista, merkkiä ja suuntia sekä noutoa. Paikalla oloa ja luoksetuloa olisin harjoitellut, mutta pieni (hieno) miäs ei suostunut maneesissa istumaan paljaalle pyllylleen...  Kaikki liikkeet sujuivat muuten hyvin ja koiralla pysyi hyvin mielenkiinto vaikka maneesissa treenattiinkin. Erityiskehun saa nouto joka oli todella hyvä. Ei olla hetkeen treenattu noutoa (kuukauteen?) kun ulkona on iltaisin ollut sen verran pimeää. Poika haki kapulan hyvin ja toi sen todella kauniisti. Ensi kerralla voisi vaatia sivulle tulon ja ottaa koko liike osina.

Kiitos Siljalle paljon hyvistä treeneistä! 4_1_7.gif