Se siitä lumesta ja pakkasesta. Eilen illalla alkoi satamaan eikä hanat ole vieläkään sulkeutuneet. Todella ärsyttävä ilma ulkoilla koirien kanssa. Tällä hetkellä apukeittiössä kuivuu 12 märkää tassua ja 3 mahan alusta, vaikka sadetakit oli päällä ei se paljoa auttanut 29_3_15.gif

Sisukkaasti kävelin koirien kanssa pitkän lenkin, jopa Lucas pääsi pitkälle lenkille mukaan. Tosin aluksi hieman pohdin miten poika jaksaa kävellä, mutta pieni miäs oli todella reipas ja tassutteli koko lenkin reippaasti.  Vapaana olokin laumassa onnistui hyvin ilman turhia taklailuja tosin  Duo sai jälleen omia juoksukohtauksia jolloin se juoksi pitkin peltoja ja pientareita. Päivän paras oli Lucas joka sai hillittömän hepulin Linikkalanlammin rannassa. Pehmeällä hiekalla poika rundasi siihen malliin, että aloin jo pelkäämään että äijä juoksee suoraan lampeen. Lucas on pari kertaa aikaisemmin hepulikohtauksen valtaamana juossut vahingossa järveen... Lucas oli kyllä aika huvittavan näköinen ilmestys.

Lucas on nyt viikon ajan syönyt nokkosta ja täytyy myöntää, että turvotus on hieman laskenut ja vyötärö pienentynyt. Tosin Piiran käsittelylläkin voi olla vaikutusta asiaan. Loimia ollaan taas pidetty tiistaista lähtien, meillä oli jälleen 5 päivän tauko. Poika pystyy nykyään jopa menemään makuulle takin kanssa ennen se vain istua jökötti paikallaan. Olen kyllä edelleenkin tyytyväinen takkeihin ja lämpimästi voin niitä suositella.

Nyt pitäisi varmaan mennä vapauttamaan koirat apukeittiöstä ja antaa sapuskaa naaman eteen 4_1_3.gif