Joulu tuli ja meni. Pyhät menikin ihan ollessa. Minulla oli ekaa kertaa vuoteen viikon loma. Ilokseni saan vielä huomata, että lomaa on pari päivää vielä jäljelläkin. Ollaan kyläilty mummolassa ja anoppilassa sekä pesty auto. Lisäksi ollaan käyty rivarilla kiinnittämässä lamppuja ja viety tavaraa uuteen huusholliin.

1162775.jpg
Väsähtänyt juhlija

Joka päivä ollaan kävelty pitkät metsälenkit ja koirat ovat saaneet nauttia vapaana olosta sekä jouluherkuista. Tolppa on tehnyt jo muutaman viikon ajan tuotekokeiluja. Kokeilujen kohteeksi on joutunut BoT-takit sekä tytöt yhdistettynä ruokaan. Tytöt ovat välillä hieman valikoivia ruokansa kanssa ja saattavat paastota muutamia päiviä aina välillä. Nyt ollaan otettu uusi käytäntö. Jos tytöt eivät tule kupeille heti vaan lymyilevät jossakin eri huoneessa laitetaan ylle BoT-takki. Kun takki on yllä on tytöt menneet hetken kuluttua syömään... En tiedä onko takin ansiota vai mitä, mutta kupit ovat olleet tyhjinä jo useita viikkoja!.

Koirat saivat etukäteen joululahjana BoT-takit sekä tammikuussa tulevan Piiran käsittelyn. Tietysti paketeista löytyi muutamia herkkuja ja leluja. Varsinkin Lucas on ollut erittäin onnellinen uudesta vinkulelustaan joka mielestäni sopii pojalle kuin nenä päähän ja lelu on tietysti musta haisunäätä!.

1162781.jpg
Lucas ja näätä