Viikonlopun suunnitelmat menivät hieman uusiksi perjantai-iltana. Iltapäivällä tuli tieto, että lakossa on tullut sovitteluesitys ja illalla varmistui, että farmaseuttien lakko loppui ja sopuun päästiin. Itseeni tämä lakko ei päässyt ihan hirveästi vaikuttamaan silllä olen ainoastaan tehnyt päivystyksiä eikä lakko heti levinnyt Forssaan vaan vasta kaksi viikkoa sitten. Tosin koulussa tästä asiasta on ollut enemmänkin puhetta.

Perjantai-iltana alkoi hirmuinen puhelin rumba, koska meillä oli viikonloppu päivystystä ja sopimus kirjoitettaisiin vasta maanantaina (eli huomenna). Miten tulisi toimia ja minä pohdin että joudunko töihin vai en?. Ensin soitettiin että he mennisivät vasta maanantaina töihin jollon en minäkään menisi lauantaina töihin. Hetken kuluttua luottamusmies oli jo ehtinyt soittamaan farmasialiiton puheenjohtajalle. Puheenjohtaja oli ilmoittanut, että töihin voi mennä jo lauantaina mikäli haluaa. Koska meillä oli päivystys meni koko henkilökunta töihin ja minä "jouduin" myös menemään. Tämä oli mielestäni oikein kivasti tehty apteekkaria kohtaan. Töissä oli kivaa olla pitkästä aikaan 4_1_3.gif

Lauantaina en ehtinyt paljoa valoisaan aikaan lenkkeilemään. Illalla treenattiin merkkiä ja suuntia. Duo perkule pääsi kaksi kertaa ottamaan kupista namin ennen kuin annoin luvan... Lucaksen kanssa treenailtiin tikkua ensin laitoin sen maahan ja poika sai sen hakea. Toisella kertaa piilotin hieman maton alle ja poika haki jälleen tikun todella hyvin. Pitäisi varmaan hyödyntää vielä lumetonta maata ulkona, mutta pimeys tulee nykyään jo niin kamalan aikaisin.

Tänään käveltiin lenkki tutulla 15+15+15 säännöllä. Duolla kävi jonkinlainen ajatusvirhe sillä se sai suuren hepulin pellolla ja juoksi suoraan isoon kuralammikkoon. Viimeksi pelto oli jäässä, mutta parin päivän sisällä lumi on sulanut ja muuttanut pellon mukavan liejuiseksi. Duon ilme oli aika huvittava kun se huomasi olevansa likaisessa lammikossa... Sen jälkeen ei enää hepulia tullut 4_1_107.gif

Tolppa on tänään ahkerasti leiponut pullaa lauantain länderien puffaa varten. Pullien pitäisi lähteä illalla minun mukanani Helsinkiin ja matkalla poikkean viemään ne Itun pakkaseen. Kiitos Itu kun pidät pullista hyvää huolta ja roudaat ne itse "pääkallopaikalle" lauantaina!.