Keskiviikkona käväistiin koirien kanssa vuoden ensimmäisissä tokotapaamisessa.Sain lopultakin itseni raahattua paikalle ja vielä koiren kanssa... Ilma oli sen verran luminen ja kylmä, etten kauheasti koirien kanssa pystynyt tekemään mitään. Lucas the hieno paljas pylly oli niin hienoa miästä ettei voinut lumessa ja pakkasessa suorittaa paikalla makuuta. Ei kerta kaikkiaan suostunut menemään maahan joten otin sen sijaan paikalla seisomisen 4_1_3.gif Hienosti Lucas seisoi tapitti Elman, Nickyn ja Jessen kanssa. Pitänee jatkossa miettiä jospa paikalla makuuta suoritettaisiin vain sisätiloissa ja keväämmällä.

Pojan kanssa otin myöskin pitkästä aikaan noutoa joka sujui hyvin. Poika suorastaan kuumii kapulaan. Tosin sitä vierelle tuloa tulisi vielä harjoitella, sillä sitä ei olla vielä otettu lähes ollenkaan. Pitäisi varmaan tämäkin liike pilkkoa pieniin osiin. Pojan kanssa otettiin lisäksi merkkiä ja suuntia. Lisäksi näytettiin Johannalle seuraamista, mutta se menikin sitten ihan hyvin eikä tyypillistä jätättämistä käden heiluessa ollut. Tosin olen varmaan heilutellut kättä hieman liian voimakkaasti sekä kaupan päälle tuijottanut poikaa. Kuinka tämä tokotus on niin helekutin vaikeeta?.

Tyttöjen kanssa otin luoksetuloa, seuraamista, merkkiä ja suuntia. Tytöt olivat kerta kaikkiaan hienoja ja innokkaita. Pitäisi varmaan treenata ulkona useammin sillä sisällä tulee treenattua talvisin ihan liikaa eikä tilanpuutteen vuoksi saa tehtyä kaikkia liikkeitä niin hyvin. Tapaamisen lopuksi kävelimme pienen lenkin Anjan ja Jessen kanssa. Kiitos seurasta 4_1_6.gif