Maanantaina eksyttiin jälleen kolmen viikon tauon jälkeen treeneihin. Meikäläinen aloitti uuden elämän ja lämppäsin itse pitkästä aikaan koirat. Aluksi mentiin tyttöjen kanssa n.5km juoksulenkki. Tytöt vipelsivät ravilla ja minä roikuin perässä. Juoksu oli kaikilla todella kevyttä.

Juoksulenkin jälkeen BoT-takit ylle ja ohjaajalle vaatteiden vaihto. Maneesissa oltiin kerrankin hyvissä ajoin. Silja rakenteli mukavan oloista rataa ja kuulumisiakin tuli vaihdeltua puolin sekä toisin. Treenit olivat aivan mahtavat!. Duo oli maailman mahtavin koira tosin se kohelsi taas sen verran, että meinaisin saada ylimääräisiä rytmihäiriöitä koska Duo meinasi tehdä lennokkaan puomin (meinasi lentää ylösmenon jälkeen suoralta osalta alas). Viime hetkellä Duo sai pungerrettua ja pidettyä itsensä puomilla. Duo meni illan molemmat radat todella tyyli puhtaasti ja ennen kaikkea todella pienillä kaarroksilla. Tuollaiset suoritukset kun saataisiin siirrettyä kisoihin niin jippaijee!. Duon osalta treenit olivat sen verran mahtavat etten tahkonnut rataa enempää kun se osaa niin se osaa Thumbs Up

Ei Bellakaan ollut hassumpi sillä Bella meni jälleen tuttuun varmaan tyyliinsä. Ennen kaikkea se vauhti on edelleenkin mitä ollaan koko syksyn ajan ihmetelty. Illan "hauskin" tapahtuma sattui puomilla. Puomin kolmanneksi alin puolapuu oli rikki joten se oli väännetty ulos jotta kukaan koira ei siihen loukkaisi itseään. Kukaan maanantain treeniläisistä ei ollut eroa huomannut (puomin oli mennyt about 10 eri koiraa) kun Bellan vuoro tuli niin Bella veti raapat kiinni ennen puomia. Laittoi tassut ylösmenolle eikä suostunut menämään puomia!. Neiti tarkkasilmä huomasi sivussa törröttävät puomin puolan!. Kumma koira... Kun asentoa korjatttiin suostui neiti Belladonnakin puomin menemään. Hassuinta asiassa oli se, että koira oli ennen puomia täydessä vauhdissa ennen kuin laittoi hanat kiinni. Fiksu koira huomasi esteissä olevan vikaa... Korjauksen jälkeen esteellä ei ollut enää mitään ongelmaa...

Kiitos Silja upeista treeneistä! On mulla mahtavat koirat ja ennen kaikkea koutsi! Way Too Happy Treenien jälkeen vedin koirien kanssa vielä 5km hölkkälenkin. Tytöt ravasivat ja minä sain hölkätä. Tosin en tiedä oliko tämä minulle niin "palauttava" lenkki sillä jalkani olivat aivan puupökkelöt. Olin edellisenä päivänä treenannut salilla jalat ja sitten juossut ennen treeniä jo 30 minuutin lenkin sekä maneesissa sen 1,5 tuntia... Meinasin kirjaimellisesti tsipata lenkillä. Kaiken kukkuraksi tiputin jäähdytyslenkillä kelloni joten sain juosta samanlenkin toiseen kertaan koirien kanssa enkä siltikään löytänyt kelloa... Sisälle pääsi hieman ennen klo 23.15 hikisen märkänä. Tämän jälkeen Tolppa lähti kävellen etsimään kadonnutta kelloani joka onneksi löytyi risteyksen pimeästä kohdasta.

Kisoihin me emme taida vielä päästä helmikuussa sillä Duo päätti tiistaina aloittaa juoksunsa joten treenitaukoa on luvassa seuraavat 3 viikkoa. Jospa maaliskuussa päästäisiin starttaamaan edes kerran?.