Tänään tuli taas oltua töissä. Töiden jälkeen tuli käveltyä pitkä lenkki koirien kanssa vaikka oma olo ei ollut maailman paras. Olen ollut vatsavaivoissa torstaista asti. No ei varmaan mikään ihme jos on apteekissa töissä... Puolet henkilökunnasta on valitellut samaa asiaa. Töissä oli kyllä todella kiireinen lauantai joten kyllä ne asiakkaatkin taitaa tällä hetkellä sairastaa.

Ole ottanut tämän viikon projektiksi hammaskiven poiston. Tolppa oli käynyt jo syksyllä ostamassa Outilta sellaisen piikin jolla voi hammaskiveä nakertaa pois. Operaation aloitin Lucaksesta jolla hammaskiveä ei ollut kuin kulmahampaissa. Täytyy sanoa, että kivi lähti aika hyvin pois. Tosin tekniikassa on edelleenkin parantamisen varaa. Pojalla on nyt kauniit valkoiset hampaat Teethy

Seuraavaksi hammaskiven poistoon pääsi Bella jolla kiveä oli päässyt kertymään todella paljon takimmaisiin poskihampaisiin ja kulmureihin. Bellallahan on henki haissut ihan kiitettävästi viime aikoina. Tosin plaque off animal auttoi pahanhajuiseen hengitykseen, vaikka kiveä hampaissa on ollut. Hammaskiven poistoa eläinlääkärillä olen miettinyt monta kertaa, mutta kun Bella on niin pupu ei sitä sinne halua viedä kauhean mielellään. Lisäksi ärsytystä lisää 28 päivän varoaika... Ensin ajattelin ettei koko hommasta tule mitään, mutta kun sain kulmahampaat puhdistettua. Päätin siirtyä vasemman puolen poskihampaaseen se oli ihan kokonaan keltainen Embarrassed 1 Aikani nakerreltua ja useasti Bellan ikeneen osuen (ja verta alkoi tietysti vuotamaan) sain ien rajan puhdistettua ja lopulta koko paksu klöntti lähti irti!. Voi sitä voiton riemua! Bouncy 3 Itse potilas oli hyvin kärsivällinen. Istui Tolpan sylissä kun minä roikuin suussa, välillä kehuttiin ja annettiin namia jonka jälkeen jatkettiin puuhia. Vaikeinta oli oikean puolen puhdistus. Tämä on juuri se puoli jota Bella ei ole kunnolla käyttänyt. Kahtena iltana taistelin oikean poskihampaan kanssa enkä saanut keltaisesta panssarista mitään irti. Eilen lopulta sain ienrajan näkyviin ja kahden tunnin taistelun jälkeen sain koko hampaan puhdistettua!. Molemmilta puolilta kuoriutui kaunis valkoinen Tooth hammas.


Tänään pitäisi vielä tehdä loppu siivous Bellan suussa ja sen jälkeen operaatio on valmis. Täytyy kyllä sanoa, että kyllä noi omat koirat on aivan mahtavia. Minkäänlaista ärräpäätä ei lentänyt vaikka suussa roikuttiin monta tuntia. Säästin sievoisen summan rahaa sekä koirat säästyivät turhalta nukuttamiselta. Ainut huono puoli on se, että minä jäin kirjaimellisesti hammaskiven poistamiseen koukkuun!. Tekisi mieli koko ajan rapsutella sitä pois... Huvinsa on kullakin Too Funny

Nyt olisi vielä vuorossa Duon hampaat, mutta sillä ei onneksi kauheasti ole poistettavaa (eivät ainakaan näytä niin pahalta...)