Viikonloppuna sain jynssättyä Bellan hammaskaluston uuten uskoon.Nyt se suorastaan hohkaa valkoisena. Sunnuntaina aloitin sitten Duon käsittelyn. Kauaa en viitsinyt ekakertalaisen hampaita jynssätä about tunnin ajan niiden kanssa taistelin. Koko ajan Duo oli todella nätisti taisi ainoastaan tiirailla namien perään Brows Duon purukalusto oli paljon paremmassa kunnossa. Takimmaisissa poskihampaissa oli keltaista, mutta se ei ollut paksuna kerroksena niin kuin Bellalla. Sain Duolta oikean puolen putsattua ja tällä viikolla pitäisi vielä ottaa vasen puoli. Ikenet näyttävät ihan hyvältä kun ei ole ollut lunta. Hieman takimmaisen poskihampaiden ikenet punoitti, mutta ei mitenkään hälyttävästi.

Maanantaina oltiin Bellan kanssa treeneissä. Alkulämppäri (ravilenkki juosten) tehtiin Duon kanssa joka joutui sen jälkeen jäämään juoksunsa vuoksi Tolpan hoitoon. Bellalle otin seurakaveriksi  Lucaksen. Pieni miäs oli erittäin pontevana kun se pääsi mukaan iskemään naisia ja pääsi äijä muutaman kerran putkeenkin. Siljan treenit oli jälleen mainiot. Kaksi rataa joista ensimmäinen oli aikalailla juoksua ja toinen olikin sitten vääntöä. Tällä kertaa meillä ei ollut ollenkaan kontaktiesteitä radalla. Bella oli ihan uskomaton! Thumbs Up Siis sillä oli ihan älytön energia ja tekemisen halu sekä ennen kaikkea vauhti!.

Ekan radan jälkeen Silja ja treenikamut kysyivät, että mitä Bellalle on tapahtunut ja mitä olen tehnyt sille?! ja Bella oli kuulma ihan erinäköinenkin (ylipitkä kuollut pörrö turkki). Nauraen sanoin, että poistin Bellalta hammaskivet Smiles Toinen rata oli yhtä hyvä, vaikka vääntöä oli jo enemmän kuin tarpeeksi. Edelleenkin ihan älytön vauhti ja draivi!. Silja totesi treenien jälkeen, että annoin nyt kaikkeni Bellalle kun Duo ei ollut mukana. Taidan alitajunnassa säästellä itseäni Duolle. Yksinkertaisesti oma kuntoni (ja omasta mielestäni kuntoni ei ole huonoimmasta päästä...)ja fyysikkani ei kestäisi kahta sellaista suoritusta peräkkäin ja vielä eri koirilla mitä maanantaina tein. Bella oli T_Ä_Y_D_E_L_L_I_N_E_N! se ei ollut vain juna vaan oikea pikajuna!. Ihan alkoi jo kisajalkaa kutittamaan, olisi kiva nähdä onko tuo vauhti myös kisoissa vai ainoastaan treeneissä?.

Kiitos Silja supertreeneistä! Too Happy 2