Meillä on taas viime kuukaudet asunut sellainen karvapelle ettei mitään rajaa. Pitäisi tämän viikon urakaksi ottaa Bellan nypintä. Karva on jo niin pitkää ja kuollutta että se on ällöttävänä klönttinä. Jotenkaan sitä ei vaan raaski nyppiä näin "talvella" jos tulee kylmät ilmat. Tosin tuota pelkoa ei ole tänä talvena kyllä ollut... Duolla ei kyllä ole tuota nyppimisongelmaa. Viikko sitten hieman siistiin päätä ja vielä pitäisi poskista nyppiä karvaa pois. Se on jännä juttu että ensin nypinnän jättää viime tippaan, mutta kun sen aloittaa tulee siihen kauhea himo ja sitä voisi jatkaa loputtomiin (tai ainakin siihen asti kunnes peukalo ja etusormi sanoo sopimuksen irti...)

1363823.jpg
Räsy Belladonna...

Viikonloppu meni taas todella vilkkaasti. Perjantaina olin vapaalla, mutta jouduin käväisemään Helsingissä tentissä. Lauantaina ajoin uudelleen Helsinkiin tekemään/korjailemaan lopputyötä jonka tekeminen viime kuukausina on jäänyt aika vähälle Ponder Sunnuntaina yritin olla koirien kanssa mahdollisimman paljon. Tein kaikkea mukavaa kuten leikkasin kynsiä, nypin Lucaksen korvakarvat jne... Päivällä käveltiin pitkä lenkki ja Duo & Bella söivät kuin hullut taas lunta. Siis mulla ratkeaa kohta verisuoni päästä kun siinä lumen syönnissä ei ole mitään järkeä!. Molemmat vetää posket lommolla ja tärisevät sen jälkeen kilpaa. Pieni miäs joka kävelee tuiskussa ja tuulessa paljaalla perseellä ei palele, mutta tytöt joilla on turkkia sekä lämpötakit... Lenkin jälkeen saa koko ajan päästää tyttöjä pihalle pissalle. Eilenkin katselin tyytyväisenä mäkihyppyä telkusta. Kaikki koirat änkivät tietysti viereen ja syliin. Duo köllötti sylissä. Lucas vasemmalla puolella jalassa kiinni ja Bella oikealla puolella. Jossain vaiheessa huomasin oman yläreiden olevan aivan märkä. Kun Bella nousi niin tajusin sen kusseen allensa nukkuessaan... Onneksi uudella sohvalla oli pissikankaat... Siinä meni omat pitkät kalsarit ja peitteet pesuun *huokaus*

Vaikka noi elukat on välillä niin ärsyttäviä niin on ne kyllä aika suloisia. Äsken leikkasin lauantaimakkarat treeneihin. Sen jälkeen Bella on kantunut lempileluaan röhkivää possua pitkin asuntoa... Se selvästi taas tietää pääsevänsä jonnekkin. Belladonna on aika hauska otus, vaikka sillä on noita inhottavia vaivoja välillä. Tosin pissailua tapahtui nyt ekaa kertaa 3 kuukauteen... Eli sen puolesta asiat on tällä hetkellä aika hyvin!.