Viikko meni ja vierähti taas niin nopeasti. Mitään mullistavaa ei ole tapahtunut. Bellalla on edelleenkin ne karvahousut jalassa jotka sillä oli jo viime viikonloppuna... Myönnän olevani laiska kuin mikä!. Keskiviikkona oli ehkä viikon kamalin päivä, hienohelma länderit sai namien avulla kiskottua pihalle. Silloinkin pyörivät katoksessa ympyrää eikä suostuneet menemään pissalle. Lucas sen sijaan kuvitteli olevansa lumimiäs siihen malliin se pyöri kinoksissa ja lumessa.

Eilen oli kaunis lauantai, käveltiin koirien kanssa pitkä lenkki metsässä ja Duo sai taas niitä kamalia hepuleita se juoksi kuin hullu umpihangessa. Oli muuten tosi fiksu idea mennä metsään kävelemään matalilla kengillä. Ei paljoa coretex auttanut kun laidat imi lunta sisälle. Iltapäivällä olin Janita Leinosen luennolla Forssan Aikuiskoulutuskeskuksessa. Pitää kyllä sanoa että luento henkisestä valmentautumisesta oli todella hyvä!. Koko kaksi tuntia jaksoin kuunnella korvat höröllä luentoa. Kyllä itsestään taas löytyi niitä pikku piruja jotka pitäisi aina välillä heilauttaa olkapäiltä pois. Toisena luentona oli koirien rauhoittavat signaalit joka oli myöskin hyvä luento mutta ei tuonut itselleni paljoa uutta. Tosin aina on hyvä kerrata asioita.

Tänään piti mennä kevätpäiville, mutta yöllä oli iskenyt flunssa. No tämä ei sinällään ollut mikään yllätys koska koko viikon on nenää kutittanut ja Tolppa on niin kamalassa flunssassa ettei ääntä kuulu edes pihauksen vertaa. Aamulla mietin hetken aikaa lähdenkö vai enkö. Lopulta päätin jäädä petiin nukkumaan ja ottamaan rennosti. Jos tänään lepää saattaa huomenna olla jo paljon parempi olo. Osasyynä kotiin jäämisenä oli myöskin se että huomenna on koirien ajat Piiralle. Niitä ei todellakaan peruta flunssan takia vaan sinne mennään vaikka pää kainalossa seuraavat ajat kun menevät sitten ainaki 2 kuukauden päähän.