Viikonloppuna oli maailman mahtavin ilma!. Harmillista kun osa ajasta piti viettää sisällä nenä kiinni kirjassa. Tosin se nenä ei meinannut pysyä ollenkaan siinä kirjassa kiinni (eli käytännössä ei tullut kauheasti luettua...) Farmaseuttisen kemian materiaali on yllättän väsyttää materiaalia joten tuli aina välillä otettua tirsoja (nukahdin kirjan ääreen...)

Perjantaina Duo oli ihan superhassu tai Adhd ihan miten sen nyt haluaa ottaa. Tulin viiden aikaan hakemaan koiria päivähoidosta porukoilta ja Tolppa kertoi koirien olleen 1 1/2 tunnin lenkillä. No tyytyväinen kävelin omaan kotiin koska pitkä lenkki oli tehty ja koirat olivat kuulma olleet vapaana kävelyteillä. Kuuden aikaan sitten alkoi biletys. Ensin Duo hyökkäsi varpaisiini kun yritin lukea. Se repi vimmatulla raivolla tossut jalasta ja samalla sukat (!). En voinut kuin nauraa, mitä tuollaiselle voi tehdä?. No lopulta kun se riekkuminen ei loppunut käskin Duon menemään pois. Kului hetken aikaan ja kuului kamala älämölö eteisestä. Siellähän Duo ja Lucas painivat kuin viimeisetkin wrestling-painijat Ponder Kun Lucas hyytyi jossain vaiheessa iski Duo silmänsä Mattiin joka oli vallannut lopputyölleen keittiön pöydän. Duo hyökkäsi suoraan Matin sukkien kimppuun. Kyllä tässä on meidän 5 1/2-vuotias nuorimmainen...

Perjantaista viisastuneena. Duo ja muu lauma pääsi sekä lauantaina ja sunnuntaina pitkille lenkille metsään. Siellä neiti Extreme Duudson sai päästellä höyryjään ihan vapaasti ja painekattilasta taisi höyryt päästä ainakin hetkeksi pihalle sillä samaa hulluuskohtausta ei enää viikonloppuna ilmaantunut (onneksi...).

Koirien kanssa tuli myöskin hieman tokoiltua. Duo on nyt kaukokäskyjen lomassa oppinut ottamaan nami koppeja tosin Lucas ei vieläkään ymmärrä että nami voidaan heittää. Molempina päivinä treenit menivät hyvin eikä mitään erikoisempaa ollut. Erityisesti luoksetulot oli kaikilla todella vauhdikkaat (tytöillä on kyllä aina ollut) mutta tehostin niitä namikupilla joka osaittautui jälleen hyväksi keinoksi. Lucaksen haittana on tällä hetkellä että poika käy leluhiireen aika kuumana ja meinaa varastaa lelun ilman lupaa. Toistaiseksi en ole tähän puuttunut, mutta jatkossa tulee miettiä asiaa uudemman kerran jos tapa pahenee.