Eilen oli taas oikein kaunis ilma ja minä vietin sen töissä neljän seinän sisällä. Tietysti tänään kun on vapaata sataa vettä kaatamalla. Tolpan kanssa lähdettiin päivällä urhoollisesti lenkille Elonkiertoon. Päästiin melkein kuivana autolle kunnes loppu vaiheessa hanat aukesi kunnolla ja kastuttiin ihan kokonaan. Koirat on tällä hetkellä niin kuraisia ja haisevat ihan vanhalle maidolle I DunnoHiekkaa tulee niin paljon sisälle varsinkin pienen miähen jaloista että ne voisi ottaa talteen lattialta ja säilyttää ensi talven hiekotushiekaksi.

Tänään sain Bellan nyppimisprojektin taas hieman eteenpäin.  Enään puuttuu loppu silaus eli hännän alunen ja häntä on vielä siistimättä. Bella näyttää aika hauskalta, toivottavasti karva kasvaisi nopeasti takaisin. Käsittelyyn pääsi myöskin Duo jolta nypin vähäsen karvoja pois kaulasta. Nypinnän ohessa päivittelin koirien karva eroa. Bellan turkki on nypinnän jälkeen pehmeää pumpulia ja Duolla turkki on karkaeaa jouhea. Kun karvat sekoittaa keskenään erottaa vielä karvapallostakin kumpi on kumman turkkia.

Olen viime päivinä yrittänyt opettaa Lucakselle kuolemista toiselle kyljelle ja se ei kyllä tule olemaan helppoa!. Vapaaehtoisesti Lucas nukkuu kipeällä kyljellä mutta kun sitä yrittää opettaa kierähtämään vasemmalle kyljelle ei siitä tule mitään. Olen jo yrittänyt selänkautta pyörähtämistäkin mutta vielä se ei ole tuottanut tulosta. Siinä onkin pähkinä purtavaksi, pitänee keksiä kikka kolmonen.