Keskiviikkona käytiin pomppimassa omissa kotikisoissa. Kisat ylittävät jälleen odotukset sillä ilmoittautumisia iltakisoihin (kaksi starttia 3-luokille) tuli yhteensä huikeat 260 starttia!. Ei mikään ihme että kisapäivä venyi ja kotiin päästiin (jäin vielä makseihin töihin) puoli yksi yöllä. Tuollainen starttimäärä taitaa olla ihan normaalia viikonloppukisoissa, mutta kun tuo määrä laitetaan iltaan niin ei mikään ihme että ei meinannut ilta riittää...

Molemmat tytöt oli ilmoitettu molempiin startteihin, mutta Duon ontuessa etutassua joutui Duudson jäämään kotiin. Menin pitkästä aikaan lämppärin Bellan kanssa kaksistaan. Se arka pieni koira joka aina ennen kulki jalkojen takana piilossa ja väisti jokaisen vastaantulijan kulki nyt rintarottingilla pari metriä edellä ylväästi ravaten. Olin kyllä niin iloinen miten Bellan luonne on muuttunut vuosien varrella arasta ja pelokkaaksi neidosta itsevarmaksi Donnaksi DizzyKisapaikalle otin Bellalle mukaan henkiseksi tueksi Lucaksen. Tosin olisin varmaan voinut kokeilla Bellan kanssa ihan kaksistaan oloa kisapaikalla, mutta arvelin sen stressaavan sen vuoksi ihan liikaa. Duo jäi tuohtuneena kotiin sillä se olisi muuten pitänyt sellaista biletystä autossa, että koko tassu olisi ollut sen jälkeen entinen...

Molemmat radat oli tuomariharjoittelija Johanna Wuthrichin käsialaaja Johanna itse arvioi A-kisan ja B-kisan tuomaroitsi Kari Jalonen. Molemmat radat olivat mielestäni ihan mukavan meneviä ja aika helpohkoja. Tosin oma ohjaaminen olisi saanut olla terävämpää ja tehokkaampaa. Ensimmäisestä startista Bella teki ihan hyvän nolla, vaikka alku oli todella hidas. Vasta puoli välin jälkeen (keppien jälkeen) Bella sai vauhtinsa päälle. Itse olin todella tyytyväinen puomin ja aan kontakteihin. Tulokseksi saatiin nolla (-9,70)  ja sijoitus oli taas vaihteeksi 4./38. Edelleenkin se alkurata pitäisi saada tehokkaammaksi sillä siinä menee todella arvokkaita sekuntteja ihan hukkaan.

Koska en ole koskaan aikaisemmin ollut kisoissa jossa järjestys on medi-medi niin toisen startin rataantutustumisesta myöhästyin kun puhuin pulputin vain radan reunalla... Nopeasti radalle mukaan ja olin kirjaimellisesti pihalla kuin lumiukko. Hyvä kun sain edes radan opeteltua ulkoa päähäni. Rata meni ihan hyvin, mutta tein taas sen saman virheen minkä olen tehnyt niin monta kertaa aikaisemminkin. Pitäisi aina muistaa, että kyseessä on Bella jonka kanssa esteille mennään yhdessä. Laitoin Bellan lievään u-putkeen ja juoksin keinun yläkontakti rajalle odottamaan Bellaa. Näin teen aina Duon kanssa ettei lentokeinua pääse tulemaan. Seisoskelin rintama suunta koiraan päin ja tietysti Bellalta tippui keinulle kokonaan vauhti. Se meni keinun ihan ok, mutta jäi junnaamaan keinun keskelle. Minullahan oli tässä vaiheessa ja kamala kiire jolloin Bella teki länderiloikan ja hyppäsi kontaktin yli. Vitonen siis tästä. Olisi vaan pitänyt olla selkä koiraan päin ja mennä yhdessä keinulle eikä taas ahnehtia liikaa. Loppurata meni sitten ihan hyvin ja puomin sekä aan kontaktitikin osuivat hyvin kohdilleen. Tulokseksi tuli 5 (-7,79) ja sijoitus tippui sijalle 17./38.

Yhteenvetona voin sanoa, että Bellan toinen rata oli mielestäni huomattavasti parempi. Bella lähti hyvin mukaan heti alusta asti ja vaihti vaan parani loppua kohden. Tosin hieman jäi kalvamaan se keinun kontaktivirhe, mutta sama pää kesät talvet... Koskakohan sitä oppisi taas tämänkin asian ettei Bella ole Duo varsinkaan kontakteilla.

Loppuillaksi jäin vielä makseihin töihin ja kotiin pääsin puoli yhden aikaan. Yöllä sitten iski kamala tauti jota en suosittele kenellekkään. Tavaraa tuli molemmista päistä ja vuorotellen oli kylmä ja kuuma. Aamulla oli kuumetta 38 astetta ja jäin sänkyyn makaamaan reporankana kamalan yön jälkeen... Edes vesi ei pysynyt sisällä. Makasin koko päivän sängyssä, alkoi jo ihan paikkoja kolottomaan ja särkemään moisesta makoilusta. Tänään olen pystynyt jo sentään raahautumaan koneelle asti, mutta tuskahiki tulee pienemmästäkin liikkumisesta.

Duo ei enää onnu niin selvästi tassua (maanantaina ja tiistaina lenkutti). Keskiviikkona selvästi varoi tassua  eikä astunut kunnolla päkiä osalla. Nyt mielestäni astuu koko tassulla, mutta eipä se ole käynyt kuin nurmikolla pissalla kun olen ollut tässä kamalassa taudissani... Täytyy nyt seurata tilanetta vielä viikonlopun yli. Sunnuntaina voisi kokeilla hieman pidempää lenkkiä kuin talon ympäri.