Tiistaina oli Siljan viimeiset treenit tältä keväältä. Radat oli tuttuun tyyliin taas kiemuraisia. Ensimmäisen radan tutustumisesta myöhästyin joten koko rata meni ihan sooloiluksi ja ihmettelemiseksi. Ekassa radassa oli taas niitä ärsyttäviä välitä vetoja jotka on Duon ongelma ollut aina. Se ampuu esteillä aina niin paljon että mun on ihan mahdoton saada se seuraavalle esteelle oikein. Saan vielä välistä, mutta työntö edestä hypylle jää aina vajaaksi. Muutenkin mun aivot tuntuivat olevan ihan kohmeessa koko ekan radan ajan. Muutaman toiston jälkeen sain homman onnistumaan kun en mennyt sisäradalle vaan jäin tekemään ulkopuolelle välistävedot. Tosin rata ei Duon kanssa ollut mikään kaunis koska koiralla oli ihan liikaa virtaa. Nyt se kuitenkin pysyi sentään paikallaan lähdössä eikä hiippaillut. Bellan rata meni ekalla yrityksellä ihan läskiksi koska yritin viedä sitä samallalailla kuin Duoa. Välistävedot ja leikkaukset ei yksinkertaisesti sopinut Bellalle ollenkaan. Kyllä koira meni, mutta kaarrokset oli ihan hirveät ja kaupan päälle koira kysy kokoajan minne pitää mennä. Toisella kertaa menin radan sitten toisella tapaa: välistä vedot radan sisäpuolelta ja tein valssit ja persjätöt. Bella meni heti paljon paremmin ja kovempaa.

Toinen rata oli myöskin vaativa, mutta siinä ei ollut niitä ärsyttäviä välistä vetoja niin paljoa. Otin heti Duon kanssa asenteen, että nyt mennään ja tehdään se nolla. Rata oli tosi rento ja hyvä. Meno oli ihan erilaista kuin ekalla radalla ohjaus oli tiukempaa ja tiesin kokoajan olevani kartalla. Duon kanssa saatiin hyvä nolla ja lopetettiin siihen treeni. Pari kertaa otin puomin ja aan kontaktit jotka olivat hyvät. Bellan kanssa tein taas oman päänvaihdon ja tein radan erilailla ja se sopi Bellalle tosi hyvin. Bella sai myöskin varman ja hyvän puhtaan radan joka oli ihan sukkela myös ajallisesti.

Treenien päätteeksi Silja totesi treeniryhmälle että meillä on nyt kesä aikaa treenata ja kehittyä... Miten mahtaa olla kun ketään ei ole meitä potkimassa radalla persuksille?. Suuri kiitos Siljalle kuluneesta kaudesta ja lukuisista hyvistä vinkeistä sekä tsemppauksista! Thanks