Olen ollut keskiviikosta asti ilman nettiä ja taidan olla ensi viikonkin. Soitin 2.5. operaattorille ja vaihdoin liittymän porukoilta omaan kotiini. Arvioitu toimitusaika oli 4 päivää- viikko. Tilausvahvistus saapui tiistaina ja arvioitu toimituspäivä oli keskiviikko (7.5.). Olin vielä erikseen ilmoittanut että netin tulee toimia vanhassa osoitteessa niin kauan kunnes se siirretään uuteen osoitteeseen. Tiistai-iltana netti vielä toimi porukoilla. Keskiviikkona se ei toiminut kummassakaan. Torstaina soitin ärtyneenä operaattorille ja he rupesivat selvittämään asiaa ja lupasivat laittaa viestiä kun asia selviää. Perjantaina tuli soitto että siirretäänkö lankapuhelin myös uuteen osoitteeseen. No ei siirretä. Sen jälkeen ei ole kuulunut mitään, eikä netti toimi vieläkään!. Mitään viestiäkään ei ole tullut minkä he lupasivat lähettää kun siirto on tapahtunut... Että tällälailla täällä!.

Nyt olen Anoppilassa koneella ja yritän jotain viikon kuulumisia laittaa ylös. Tiistaina oltiin Siljan agitreeneissä ja ne oli jälleen kerrassaan mahtavat!. Tällä kertaa Siljalla oli aikarauta mukana ja hän otti aikaa eri suoritustavoilla. Duon kanssa mentiin ekana ja saatiin heti puhdas rata. Tosin aalle vein valsilla ja palkkasin kontaktin jotka veivät aikaa. Seuraavalle kierrokselle sain käskyn tehdä leikkauksen aalle ja pysyisin samalla puolella koko ajan. No eipä tästä tullut mitään tai tuli mutta kunnollista aikaa ei saatu kun itse söhläilin radalla minkä ehdin... Bellalle tein sitten tämän muutosversion mukaan ja sain Bellalle saman ajan kuin Duolle!. Todisteeksi vielä Silja näytti kellon aikaa jotta uskoisin häntä. Tässä vaiheessa voin todeta että Duon rata ei ollut mikään huono ensimmäisellä kertaa vaan siellä oli se valssi joka saattoi viedä aikaa ja ne kaarteet. Bellan rata oli sen sijaan erittäin sulavalinjainen. Toisella radalla ei enää otettu aikaa ja olin niin onnellinen kun sain Duon ohjattua oikein loppupäään hyppyhässäkällä. Se oli juuri sellainen kohta missä olisin kisoissa varmasti hyllyttänyt. Kiitos Silja ihan superisti treeneistä!.

Tänään ollaan oltu pihalla ja saatiin linikkalan colliepojista lenkkiseuraa. Käveltiin Johannan kanssa aurinkoisessa säässä pitkä lenkki. Lenkillä Lucas sai oksan (orapihlaja) oikeaan takatassuun ja poika sitä nosteli hetken aikaa ennen kuin oksan sain irti karvoista. Loppulenkillä poika ei ontunut yhtään, mutta kun kotiin päästiin ja poika oli hetken aikaa levännyt. Lucas tuli kolmella jalalla olohuoneeseen. Siinä sitten ihmettelen ja katselin kinttua enkä siinä mitään erityistä nähnyt. Muutama viesti meidän henkilökohtaiselle ensiapuhoitajalle (Johanna) ja kiikutin pojan Johannan luokse. Johanna tutki takatassua ja Lucas kiljui kuin syötävä kun sisintä varvasta koskettiin/taivuteltiin. No kiljuntahan ei Lucaksen tapauksessa merkitse mitään sillä poika kiljuu aina niin että henkeä vietäisiin. Ilmeisesti orapihlaja oli tehnyt pienen pistoreiän jalkaan ja poika sitä sen vuoksi varoi. Mukaan saatiin pari Rimadyliä. Annoin lääkkeen heti kotia päästyäni ja kun tulin kaupasta (about 1,5 tunnin kuluttua) oli vastassa pieni jellonapoika neljällä jalalla!. Tosin pidän vielä pojan levossa tänään ja huomenna. Kiitos meidän ensiapuhoitajalle avusta ja lenkistä!