Keskiviikkona käytiin agilityssä. Olin suunnitellut ja miettinyt radan valmiiksi, mutta treeneihin tuli sen verran vähän porukkaa ettei me aloitettu kolmistaan tekemään rataa. Pihalla oli sen verran sopivasti esteitä, että muokattiin niistä sopiva rata. Oli aika rentoa treenailua Brows Duon kanssa otin varmuuden vuoksi vain yhden radan. En uskaltanut ottaa tassun vuoksi yhtään enempää. Rata meni ihan hyvin ja Duo oli hyvin kuulolla. Samaa voi sanoa Bellasta, ei mitään uutta tähtien alla. Hieman alkaa jo ensi viikonloppu jännittämään, ollaan oltu koko kevät ja talvi tosilaiskoja treenaajia. Oikein hävettää, eipä ole kauhean suuria odotuksia koko kisojen kanssa.

Loppu viikko ollaan oltu pihalla puuhastelemassa. Vähän ollaan lenkkeilty, mutta on ollut sen verran lämmin ettei mitään kamalan pitkiä lenkkejä olla tehty. Lucas parka mustan turkkinsa kanssa on ihan hätää kärsimässä. Tosin pihalla oleilu on ihan hyvä liikunta muoto ainakin Duolle. Se saa ihan hillittömiä hepuleita ja yrittää painia koko ajan Lucaksen kanssa. Poika vaan ei kauheasti innostu asiasta. Duo selvästi tarvisi oman leikkikaverin jolla riittäisi virtaa. Bella on selvästi laumanjohtaja sitä ei kauheasti Duon leikit kiinnosta. Välillä se innostuu kirmaamaan pihaa ympäri, mutta hetken kuluttua se on taas komentamassa Duoa & Lucasta.

Ensi viikolla onkin sitten ajelua tiedossa. Tiistaina on koirien Piiran käynti Halikossa. Perjantaina olisi Helsingissä publiikki ja saan virallisesti paperit kouraani. Lauantaina ajelen Mikkelin kautta Varkauteen.  On se hyvä ettei aika käy pitkäksi Teethy