Tiistaina olin vapaalla ja sen kunniaksi koirat pääsivät Leena Piiran luokse hoidettavaksi. Aika oli varattu jo talvella ja vapaat sitten pyydetään aina näiden menojen mukaan Teethy Auto starttasi kohti Halikkoa puolilta päivin ja siellä me sitten viihdyttiin koirien kanssa lähes kolme tuntia. Käsittely järjestys oli sama vanha tuttu: Bella, Duo ja Lucas.

Bella pääsi pälkähästä heti ensimmäisenä se oli todella streessaantunut jo ennen kuin käsittely edes alkoi. Ihmeen kummasti se pystyi kuitenkin rentoutumaan Leenan käsissä ja lopulta Bella makasi tyytyväisenä lattialla ja nautti käsittelystä. Bellasta ei pahemmin löytynyt mitään, ainoastaan kyljet olivat hieman jännittyneet ja jumissa. Tämä selittyy ihan sillä, että Bella tärisee jännittäessä niin paljon ettei ole mikään ihme että paikat menevät moisesta jumiin. Piira suositteli edelleenkin pitämään säännöllisesti BoT-takkia sillä se selvästi auttaa rentoutumisessa (koira nukahti käsittelyn jälkeen takki päällä häkkiin). Jopa kisamatkoilla voisi takkia pitää koko ajan yllä.

Duo pääsi käsittelyyn toisena. Duosta löytyi heti se jumi mitä pelkäsinkin ontumisen aiheuttaneen. Piira katsoi Duo seisoaltaan ja huomasi heti vasemman etupuolen (lavan) olevan koholla. Tuo ei todellakaan tullut yllätyksenä sillä Duo ontui hiljattain lähes viikon ajan oikeata etutassua. Jumit eivät onneksi olleet pahoja, vaikka Duo välillä katsoikin Leenaa siihen malliin että voisitko please lopettaa!. Ohjeeksi saatiin edelleenkin BoT-takki, ravilenkit ja lämpimän kaurapussin pitoa lavoilla.

Viimeisenä käsittelyyn pääsi ongelmatapaus Lucas jonka ongelmat ovat toistaiseksi aika hyvällä mallilla. Edelleenkin vasemman kyljen päälle poika ei mieluusti mene, mutta kun tarpeeksi rentoutuu niin sekin lopulta onnistuu. Lucaksella kuona-aineet selkärangan ympäriltä ovat lähteneet hyvin liikkeelle ja poistuneet elimistöstä. Etupää joka on ollut pahana on ensimmäistä kertaa oikein hyvässä kunnossa! Spinning Edelleenkin ongelmia on lantiossa jossa on niin pahoja arpia kudoksissa, että niiden "pehmentäminen" tulee viemään aikaa, koska tapahtumasta on jo niin kauan kulunut aikaa (amstaffin hyökkäyksestä tuli juuri  2 vuotta täyteen). Lantiossa on siis edelleenkin paljon työsarkaa ja sen vuoksi Lucas kävelee hieman töpöttäen. Yksi ongelma on myöskin pojan aineenvaihdunta joka on edelleenkin huonossa tilassa. Lucas ei edelleenkään juo puolta litraa vettä päivässä. Tähän saimme ohjeeksi jälleen nokkoskuuria sekä veden lisääminen ruokaan ja "pahimmassa" tapauksessa pakkojuottaminen. BoT-takkia tullaan edelleenkin pitämään säännöllisesti sekä lisänä kaurapussia lanteen päällä.

Tänään sitten selvisi pojan painon syy sekä hieman kasvanut vyötärön seutu... Kävin ostamassa Lucakselle koiran ruokaa (Nutro Choice Light: lamb & rice). Pusseja tutkiessani en muistanut ollenkaan ostaneeni edellisellä kerralla ruskeata säkkiä vaan vaaleanvihreän jossa on tummempia raitoja. Olin vahingossa ostanut pojalle viimeksi puppy ruokaa joka oli myöskin lammasriisiä!. No ei ole mikään ihme että painoa kertyy ja vyötärö paukkuu kun syö penturuokaa jossa on hieman enemmän rasvaa ja kaloreita! Too Funny Kaiken huipuksi papanat ovat ihan samannäköisiä ainoastaan penturuoka oli hieman tummempaa. Pienellä miähellä on kirjaimellisesti ollut pulleat päivät!.