Eilen oli tokoryhmän omatoimi treenit wahreeninpuistossa. Lucas oli kyllä taas niin reipas polleapoika kun se pääsi auton takaluukusta ulos ja tytöt saivat jäädä louskuttamaan leukojaan autoon. Ensin otettiin paikallamakuu ryhmässä. Lucas oli tosi hienosti arviolta 3 minuuttia, tarkkaavaisuus pysyi hyvin yllä eikä se missään vaiheessa mennyt "lonkka-asentoon". Paikallamakuun jälkeen jokainen otti omissa oloissaan omia juttujaan. Me treenattiin noutoa, ruutua, seuraamista, liikkeestä maahanmenoa ja seisomista. Poika oli kyllä tosi viisas Blinking Heart Pojan motivaatio säilyi kokoajan ja se jaksoi lämpimästä säästä huolimatta yrittää kerta toisensa jälkeen.

Treenien lopuksi otin Duon kanssa luoksetulon ja ruutua. Duo oli taas ihan omassa elementissään: vauhdikas ja innokas. Vikana kentälle pääsi Belladonna joka suoritti muutaman kerran ruutua. Bella on kyllä niin hauska otus. Ensin se oli hieman kauhuissaan ympärillä olevista koirista, mutta hetken kuluttua se oli jo innolla tekemässä eikä enää välittänyt häiriöstä.

Treenien lopuksi kävelimme Anjan ja pehkocollie Jessen kanssa iltalenkki. Koirat tulivat mainiosti toimeen keskenään ja saimme pitää niitä vapaana metsäpoluilla. Kiitos Anjalle ja Jesselle lenkkiseurasta! Happy