Viikonloppu tuli ja meni. Ilmat olivat kyllä mitä mainioimmat. Tuli taas oltua ulkona ja vähän taisi selkäkin palaa auringossa vaikka en siellä ihan kamalan kauaa kärventänyt nahkaani. Olen taas tullut viime päivinä siihen tulokseen, että Bellan täytyy haista jollekkin erikoiselle kaksi kertaa vuodessa. Lucas on ollut taas viime päivinä ihan hassuna Bellasta! (Bella on steriloitu 5 vuotta sitten). Lucas selvästi yrittää iskeä Bellaa ja Bella tottakai keimailee takaisin minkä ehtii. Tuo kosiskelu on aika hauskannäköistä seurattavaa Teethy Tätä siis tapahtuu aina 1-2 kertaa vuodessa. Duo on tietysti mustis Lucaksen huomiosta ja yrittää kaikkensa jotta poika huomaisi juuri hänet.

Eilen sain taas inspiraation lelulaatikon tyhjennykseen. Tosin kamalan montaa lelua en raaskinut taaskaan heittää pois. Lähinnä heitin vanhoja luita ja kovettuneita vinkuleluja joilla jo Jasu vainaa leikki nuoruudessaan. Duo oli ihan hassu. Se kantoi vuorotellen lattialta "heitän roskiin" kasasta luita ja jemmasi niitä pitkin asuntoa! siis Duo joka ei ikinä syö luita!. En ymmärrä mikä ihmeen logiikka siinäkin oli.

Eilen oli taas niitä päiviä jolloin totesin koirien omistajan ihanuuden. Oltiin Tolpan kanssa lenkillä Elonkierrossa. Oli sopivan viileän ilma ja ajattelin ettei siellä kuitenkaan ole ketään siihen aikaan päivästä. No arvasin tietysti väärin, sillä siellähän oli kamalasti porukkaa. No käveltiin sitten hieman erilainen ja sovellettu lenkki, mutta koirat saivat taas olla vapaana about tunnin ajan (tosin välillä kytkin kun lapsiperheitä tuli vastaan). Lucas oli ensin lauantaina syönyt hevonkakkaa ja voin sanoa, että tuore munkki tuoksuu aika mielenkiintoisesti pitkässä turkissa. Sunnuntaina poika päätti lenkillä lisätä omaa charmiaan uittamalla itsensä lieteojassa, ensin luulin sen olevan kuiva. Pelottava loiskutus ääni kuitenkin paljasti ojan olevan täynnä vettä ja mönjää... Tuoksu oli sanoin kuvailematon... Illalla poika pääsi porukoilla suihkuun ja iskä valitti pojan hurmaavasta hajusta, ihme nirppanokka!. Tietysti kun piti aloittaa pojan föönaus alkoi ukkostamaan ja salamoimaan, myräkkä kesti melkein tunnin ajan joten pojan föönaukset jäivät väliin.

Bella oli taas niin poloinen. Se oli ukkosesta ihan kankeana pelosta. Tietty kun Bella tärisi alkoi Duokin ihmettelemään mitä Bella pelkää. Ensin Duo katseli ihmeissään Bellaa ja sen jälkeen alkoi Duokin tärisemään siinä ne sitten istuivat sohvalla vieritysten täristen Ignoring You Tosin Duo tuli välillä ulos katsomaan myräkkää eikä pelännyt ulkona ollenkaan, mutta kun meni Bellan kanssa samaan tilaan alkoi taas sama huohotus *huokaus* Lucas sen sijaan makasi maha kohti kattoa eikä paljoa moisesta myräkästä välittänyt. Ensi syksynä hankin sen ääni CD:n ja siedätän Bellan pois tuosta pelosta tai ainakin yritän lievittää sitä. Onneksi Bella ei vielä ainakaan pelkää ampumista tai raketteja...