1731794.jpg

Kummasti se aika vierähtää eikä millään malttaisi istahtaa koneen äärelle vaan mielummin katselee nukkuvaa pentua, kummallista Animated HeartsEnsimmäinen yö nukuttiin hieman itkuisissa merkeissä. Fyra nukkui boksissa ja sen ympärille oltiin tehty pieni aitaus jossa oli vettä ja sanomalehti. Fyra itki aikalailla koko yön, mutta roikotin kättäni pennun purukaluni melkein koko yön niin pentukin rauhottui. Lauantaina käytiin eläinkaupassa ostamassa lisää leluja ja ruokaa. Fyra oli niin mainio. Häntä kaarella kuin isompikin maailmanvalloittaja se tepusteli kauppaan ihan kuin se olisi aina tehnyt niin. Tietysti Fyra sai paljon rapsutuksia ja pikkuruinen virtapiikki meni innoissaan jokaisen ihmisen tykö. Eläinkaupan jälkeen käytiin rautakaupassa josta ostettiin lisää lehtikompostori verkkoa yksin oloa varten. Sielläkin Fyra oli niin nätisti. Aidan vierestä löydettiin roskapussi joka oli aluksi hyvin eriskummallinen, mutta hetken kuluttua siihen oli mukava iskeä hampaat...

1731802.jpg
Selvä noutaja ja himolenkkeilijä...

Lauantai iltapäivänä Fyra sai tutustua uuteen laumaansa erissä. Ensin haettiin pieni miäs joka oli Fyran mielestä varsin erikoisen näköinen mustan turkin ja saparohännän takia. Lucas oli oikea herrasmiäs ja otti Fyra heti vauvakseen. Siinä ne olivat vierekkäin ja katselivat toisiaan. Muutaman tunnin kuluttua haettiin tytöt yhdessä. Fyra oli takapihalla Matin sylissä kun tytöt ensin haistelivat talon läpi. Sen jälkeen tulivat pihalle ja näkivät Fyran. Kukaan ei ollut moksiskaan. Tytöt lähinnä tuumailivat, että tässäkö tämä oli? ja onneksi sohvalle pääsee karkuun... (ainakin vielä). Yhteiselo on siis alkanut ihan hyvissä merkeissä ja lauma on keskenään ihan sulassa sovussa. Fyra yrittää haastaa kaikkia leikkimään, mutta vielä ei  ole kukaan lämmennyt paitsi Lucas jonka päällä Fyra saa vapaasti telmiä. Lauantai iltana käytiin vanhemmillani. Fyra käveli pieniä matkoja vapaana muiden ollessa kiinni. Täytyy sanoa, että porukoillakin Fyra oli kuin kotonaan. Tutustui taloon ja alkoi leikkimään leluillaan.

1731775.jpg
Väsy iski Mamin housujen päälle...

Toinen yö meni jo paremmin ja koko lauma oli samankaton alla. Pientä itkua oli aluksi siinä määrin, että Lucakselle oli pakko näyttää keskellä yötä pentu jolla on kaikki ihan hyvin... Poika oli niin hermostunut kun toinen vaan itki. Sunnuntaina käytiin sitten Johannalle ja Samille näyttämässä pentua. Fyra oli taas niin reipas eikä välittänyt mistään. Edes Samin kävelysauvat leikatun polven jäljiltä ei pelottanut vaan niitä oli tosi mukava järsiä. Samalla Fyra sai tutustua colliepoika Nickyyn. Fyran näkökulmasta Nicky oli tosi iso ja karvainen, mutta Nicky oli niin rauhallinen ja Fyra sai rauhassa tutustua tuohon suureen ja lempeään colliepoikaan. Samalla Johanna otti aivan uskomattomia kuvia Fyrasta. Laitan niitä tänne blogiin lähipäivinä. Kiitos taas hovikuvaajalle!. Sunnuntaina käytiin taas porukoilla ja anoppilassa. Fyran käytös oli edelleenkin niin reipasta.

Kolmas yö oli jo itkuton tosin neljän aikaan alkoi pieni duracell vipeltää aitauksessa, mutta nopeasti meno rauhottui kun roikotin hetken aikaa kättäni aitauksessa. Tänään Fyra joutui työpäivän ajaksi hoitoon muiden koirien kanssa Tolpalle. Hieman jännitin miten päivä menee, mutta se oli mennyt todella upeasti. Fyra joutui ekaa kertaa olemaan yksin melkein kaksi tuntia vielä ei uskallettu jättää Fyraa samaan tilaan muiden kanssa vaan se oli keittiössä omassa aitauksessa ja muut koirat pääsivät myös samaan tilaan. Fyra oli maukkaasti venytellyt kun Tolppa oli tullut sisälle Onnin ja Eemelin kanssa. Eipä tuo urhea koira ollut moksiskaan 2-ja 4-vuotiaiden mekastuksesta. Onni oli ylpeäni kertonut puistossa, että kummitädillä on vauvakoira Smiles Töiden jälkeen käytiin Fyran kanssa Torikeskuksessa kävelemässä sekä samalla käveltiin Ankkalammen ympäri. Eipä Fyra ihmetellyt liukasta lattiaa saati kumimattoja, liukuovia eikä auton ääniä saati moottoripyörän. Ylpeästi pikkuinen meni häntä kaarella kaupungilla. Vastaantulevien ihmisten tykö haluttiin mennä väkisin, lähes jokainen pusutettiin matkalla... Eihän tuollaista palleroa voi vastustaa.

1731785.jpg
Fyra ja auringonpalvoja...

Meillä on siis arki lähtenyt todella hyvin pyorimään. Kaiken huipuksi Fyra on tehnyt kaikki tarpeet ulos!. Tämänpäiväinen vesisadekkaan ei Fyraa lannistanut vaan sievästi kakattiin ja pissattiin pihalle. Yöt ollaan myöskin oltu ihan kuivia. Voiko tuollaista pentua olla?