Keskiviikkona oli meidän omatoimi ryhmän agitreenit. Hetken aikaa mietiskelin jaksanko lähteä, joka ilta on jotain koirienkoulutusta vapaa iltakin olisi kiehtonut. Onneksi raahauduin paikalle sillä treenit olivat tosi mainiot. Tosin paikalla oli Lucaksen ja Fyran lisäksi ainaostaan Johanna colliepoikien kanssa. Me ainoat Linikkalanpellon kahjot Teethy Tällä kertaa en itse ottanut Lucaksen kanssa mitään vaan poikaa leikitytti Johanna. Ensin poika sai katsella Johannan ja Nickyn menoa. Voin sanoa, että äijän saparo heilui aika vinhaan tahtiin eikä Lucas suinkaan katsonut minun koulutushetkeä Fyran kanssa vaan Johannaa... Poika oli aika pulleata poikaa kun se lopultakin pääsi Johannan kanssa tokoilemaan. Se oli taas niin kaunista katseltavaa. Se yhteistyö ja ilo ihan oikeasti näkyy tuosta parista. Poika tykkää niin kauheasti, että välillä touhottaa jopa hieman liikaa Spinning Johanna otti seuraamista, liikkestä seisomista joka on tällä hetkellä eniten hiottavana (ottaa pysähdyksessä muutaman askeleen) sekä luoksetuloa. Lucaksella oli luoksetulossa aivan mahtava vauhti!. Saparo suorana se viiletti pitkin kenttää.

Fyran kanssa otettiin luoksetuloa, seuraamista, vierelletuloa sekä maahanmenoa sateisessa ilmassa ja alustana oli kurainen hiekka. Meni todella hienosti maahan!. Olen niin ylpeä kun Fyra kykenee menemään maahan myös märällä nurmikolla & hiekalla. Todella hienoa Way Too Happy Koulutksen väleissä taas leikitiin ja reviittin lelua sekä pidettiin ennen kaikkea tosi hauskaa.

Kiitos Johannalle pienen miähen koulutushetkestä ja iltakävelyseurasta!. Oli taas niin mukavaa...

Tostaina käytiin vierailevana tähtenä Anun agitreeneissä. Koirista oli tytöt mukana, tosin Duon kohtaloksi koitui autossa istuminen juoksun vuoksi. Bella hoiti sitten treenit Duonkin puolesta. Oli todella kivat treenit sekä radat. Bella toimi todella hienosti ja jopa vauhtikin löytyi. Ensimmäistä kertaa kokeilin namialustaa puomin alastulolla myös Bellan kanssa ja se toimi tosi hienosti. Tosin en voi vaatian Bellalta 2 on/offia sillä siitä se paineistuu ihan liikaa, mutta juoksukontaktina namialusta toimii hyvin. Olisi tosi hienoa jos Bella oppisi edes hieman pois tuosta käsiriippuvuudesta (vedätän kädellä kontaktit).

Fyra otti hieman puomin kontakteja sekä tietysti myös putkea. Muuten me leikitiin kentällä ja haisteltiin koiratuttavia sekä haettiin rapsutuksia Happy Treenien lopuksi Nicky ja Rico saivat kunnon palkan sillä käveltiin tyttöjen ja poikien kanssa pieni iltakävely. Duo komensi poikia, mutta eipä nuo uroot vielä niin kovin kiinnostuneita tuosta herkkupyllystä olleet. Samaa ei kyllä enää ensi viikon lopulla kokeilla silloin voi olla jo ihan eri meiningit... Fyrakin sai olla hetken aikaa vapaana ja Manki juoksi taas sydämensä kyllyydestä. Kiitos Anulle treeneistä ja Johannalle kävelyseurasta! Cool