1924446.jpg

Maanantaina meillä kävi leikkimässä Fyran uusi kaveri sheltti Nemo (Funny Trick's Amazin Raze) Ystävät tapasivat jo lauantaina ensimmäistä kertaa eikä kauaa kestänyt kun he löysivät uudelleen yhteisen sävelen. Ensin leikittiin pihalla pahemmat höyryt jonka jälkeen siirryttiin sisälle hieman rauhallisempaan painiin. Kaverukset nauttivat silmin nähden toistensa seurasta, omistajat saivat sitten rauhassa katsella agility DVD:tä ja suunnitella kaverusten tulevaisuutta. Yllättäen valokuvaaminen oli todella haastavaa, mutta muutamaan kuvaan sentään osui itse koiratkin. Kiitos Iiris ja Nemo kun tulitte käymään. Tervetuloa uudelleen!.

1924448.jpg
1924450.jpg
1924451.jpg

Tiistaina ei päästy Fyran kanssa Janitan kurssille Turkuun. Tällä kertaa vuorossa olisi ollut jäljestys. Auto oli edelleenkin ilman vannetta enkä vararenkaalla uskaltanut lähteä ajamaan Turkuun asti. Onneksi keksimme "hätävaran" ja menimme Anun pentukurssille joka on tarkoitettu alle 6 kk ikäisille pennuille. Olisimme joka tapauksessa aloittaneet kurssin muutaman viikon kuluttua Janitan kurssin loputtua, mutta nyt pääsimme itse ensimmäiseen kertaan. Kurssilla oli paljon kivoja pentu tuttavuuksia mukaan lukien Nemo. Fyra ja Nemo olivat selvästi riemastuneet kun pääsivät samalle kurssille. Kurssilla otettiin luoksetuloja häiriöiden kanssa (kaikilla koirat kujassa) sekä istumista ja maahanmenoa. Lopuksi kaikki pennut pääsivät läheiseen metsään leikkimään keskenään. Oli todella mukavaa kun koko erot olivat todella pieniä ei tarvinnut yhtään pelätä että joku olisi teilannut jonkun. Pennut leikkivät tosi kauniisti ja nätisti. Koulun loputtua lähdettiin vielä Anun Divan & Noomin sekä Nemon kanssa pienelle kävelylle. Nemo ja Fyra painivat minkä ehtivät. Kiitos kaikille asianomaisille etenkin Anulle iso kiitos meidän kuljettamisesta!.

Juoksunurkassa ollaan onneksi jo loppu vaiheesa. Tämä juoksu on ollut Duon osalta kaikista eniten vuotavin. Eipä ole koskaan vielä vuotanut noin seulana... Mene ja tiedä onko vadelmalehtitabletit osasyyllinen?. Kuulma puhdistavat kehoa. Meillä sitä käytetään valeraskauden estoon. Duolla ei ole yleensä ole muita oireota kuin nisien turpoaminen, katsotaan auttaako nämä tabletit siihen.