Tiistaina käväistiin taas Fyran kanssa Turussa Janitan pentujen sosialistamiskurssilla. Ensiksi meidän piti mennä jäljestämään, mutta kun vettä satoi kuuin saavista niin otimme Hitti-areenalla agilityä. Agilityn ottaminen ei yhtään harmittanut, päin vastoin... Fyrahan on ottanut jo hieman esteitä sekä kääntymisiä ja sylkkäreitä. Ensiksi Janita näytti peruslämmittely liikkeitä joita me ollaan jo Fyran kanssa tehty: pyörimisiä, pujottelua jalkojen välissä, sylkkäriä, peruutusta. Koska Fyra oli niitä jo treenannut niin se erottui tietysti positiivisesti porukasta.

Ensiksi otettiin putkea. Ensiksi se oli ihan lyhyt ja Fyra suoritti sen vauhdilla. Sama tapahtui pitkässä ja u-putkessa. Ei mitään ongelmia. Ainoa asia mikä hieman mietitytti oli se, että 15 viikkoinen pentu alkaa jo kuumimaan agilitystä. Fyra katsellessa muiden menoa se vapisi ja tärisi ja olisi halunnut väkisin mennä putkeen uudelleen ja uudelleen... Seuraavaksi oli vuorossa pussi. Janita piti Fyraa ja minä nostin pussin suuta ensin ihan korkealle ja toisella kertaa 15cm korkeudelle. Ei mitään ongelmia tämänkään kanssa. Pussin jälkeen oli vuorossa puomi. Tämä puomi oli matalampi ja levämpi. Pintana oli karheaa mattoa. Kun muut pennut vapisten ryömivät puomin niin Fyra laukasi esteen. Janita piti hihnasta kiinni ja nauroi, että Fyra haluaa selvästi jo vauhtia. Palkkaus tehtiin 2 on/off-asennossa puomin alastulolla. Se oli se paras paikka ja Fyra oli tosi reipas ja hieno pentu!. Puomilta mentiin rengasta ja Fyra hyppäsi senkin ilman mitään ongelmia. Verkko kepit olivat ainoat mitä Fyra selvästi hieman oudoksui. Häkkyrä näytti varmaan tosi epäilyttävältä, mutta kun kävelin päähän ja kutsuin niin meni senkin ihan kivasti, lopuksi otettiin vielä kepit pystykepeillä. Hypyillä "treenattiin" kiertoja ja ihan lelun eteen heittämistä. Tämäkin toimi ihan kivasti ja Fyra oli koko ajan kuulolla.

Kotiin päästiin klo 23 ja pikku pentu oli selvästi aika väsynyt päivän touhuista.

*********************************************************************

Fyran ollessa Turussa kurssilla oli Lucas päässyt tokoilemaan Johannan kanssa Kirkkopuistoon. Poika oli  ilmeisesti ollut aika reipas pieni miäs eikä Duon juoksu ollut suuremmin haitannut. Ainoastaan paikalla olo kaatosateessa kuratkki päällä oli aiheuttanut hieman haastetta, mutta muuten poika oli ollut mainio. Kiitos Johannalle pojan koulutushetkestä!