1941846.jpg
Triangeli: punanen, blondi ja brunette...

Viime viikolla päästiin keskiviikkona Janitan kurssille. Itselläni auto oli edelleenkin renkaaton, mutta onneksi työkaveri oli menossa Turkuun joten pääsin hänen kyydissään keskustaan. Tolppa toi Fyran töihin ja pikku Manki meinasi revätä liitoksistaan kun tajusi, että Mami on tiskin takana. Oli aika hauska nähdä miten Fyra tuli Tolpan kanssa häntä kaarella apteekkiin ja muutenkin seurata käytöstä sekä katsoa omaa koiraa "vierailla silmillä".

1941861.jpg


Turussa jouduttiin hieman käppäilemään jotta päästiin kaupungin teatterin luokse. Tunsin itseni aika isoksi kovakuoriaikseksi kun Fyran boxi (Lucaksen ex-muoviboxi) keikkui selässäni. Pikku hiljaa alkoi muutkin kurssilaiset tulemaan paikalle. Fyra oli selvästi ihan ihmeissään kun tuttuja ilmaantu paikalle. Janitan koulutuksessa otettiin näyttelyä sekä seuraamista Aurajoen rannalla sekä lopuksi mentiin Hansaan kävelemään. Se oli koirien mielestä aikamoinen huvipaikka: läpinäkyvää lasia, kumimattoa, liukasta mattoa, metallia, portaita jne. Paljon erilaista pintaa ihmeteltävänä. Fyra oli tosi reipas pentu koko ajan. Kotiin päästiin Anun kyydillä, iso kiitos siitä!.

1941869.jpg

Perjantaina oli jälleen vuorossa näytelmäkoulutus. Tällä kertaa käytiin ennen koulutusta leikkimässä hiekkakuopalla Vekan kanssa. Itse koulutus menikin sitten hyvin kun Fyra oli saanut purkaa paineitaan. Hieman hampaita aristeli, mutta se ei ollut mikään ihme kun hampaat puuttuvat sekä ylhäältä ja alhaalta... Lauantaina otettiin sama leikkiheitki uusiksi ja Fyra & Veka nauttivat toistensa seurasta. Juoksivat kuin kahelit pikku pennut kuusien ympäri. Iltapäivällä lähdin Matin sukulaisten häihin jonka vuoksi koirat menivät Tolpalle yökylään. Fyra oli ensimmäistä kertaa "hoidossa".

1941874.jpg

Yö oli yökylässä mennyt tosi hyvin. Fyra oli nukkunut häkissään lattialla. Iltapäivällä käytiin länderityttöjen kanssa metsälenkillä. Fyra ei tällä kertaa juossut niin paljoa koska oli saanut edellisinä päivinä purkaa paineitaan. Ilma oli mitä kaunein joten iltapäivällä otin koirien kanssa pihalla tokoa. Fyran kanssa otettiin ruutua ja tunnaria. Tunnari on tällä hetkellä jo hyvällä mallilla sillä pikkunen hakee hyvin nurmikkoon piilotetun kapulan. Ruutua otettiin damin avulla ja se toimi tosi hyvin. Lopuksi pientä riekkumista ja frisbeen heittoa. Isot koirat saivat myöskin kokeilla ruutua lelupalkalla (paitsi Bellalla nami) ja täytyy sanoa että se toimi paljon paremmin kuin nami. Huomattavasti enemmän "paloa" ruutuun. Duolla ja Lucaksella leluna toimi vinkuhiiri. Tämänkaltaisia pyhiä pitäisi olla useammin...